Ett smartare val

Mäklarhuset ett smartare val. Vi har lång erfarenhet av marknaden och är kända för vår kundnöjdhet, vår lokalkännedom och våra verktyg som är användbara för såväl våra säljare som köpare för en lyckad bostadsaffär.

Vi kan Guadalmina

Vi på Mäklarhuset kan marknaden. För oss är det a och o för att kunna ge våra kunder den absolut bästa servicen. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor och restauranger som är bra och vi träffar dagligen människor som vill köpa en bostad i Guadalmina. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stola över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Internet blir allt viktigare och mer avgörande för en bostadsaffär. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerande annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot typ av spekulant. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Aktuella försäljningar

Visa alla 77
Tidigare försäljningar

Visa fler
Nyproduktion