Michelle Thöming

För 15 år sedan tog jag beslutet att utbilda mig till fastighetsmäklare och ge mig in i bostadsbranchen. Ett beslut jag inte ångrat en dag. Jag har under de här åren haft fördelen att få arbeta med flera olika roller. Assistent, fastighetsmäklare, butiksägare, styrelseledamot och försäljningschef. Erfarenhet jag tror jag har nytta av i mitt arbete att driva Mäklarhuset Norrort framåt idag.

Mäklarhuset - med kunden i fokus

Jag är stolt att får vara en del av Mäklarhuset. Mäklarhuset är den största privatägda mäklarkedjan i Sverige, vilket ökar engagemanget i varje affär och i företaget. Eftersom vi inte ägs av någon bank eller försäkringsbolag kan vi alltid kan fokusera på vad som är bäst för kunden vilket tilltalar mig. Bostadsaffären är ofta den viktigaste affär kunden gör i livet och mitt mål är att försöka överträffa förväntningarna. Att bli rekommenderad av en nöjd kund har alltid varit mitt mål. Till min hjälp har jag nu marknadens vassaste verktyg, kunniga och engagerade medarbetare och den bredaste marknadsföringen på nätet.

Mäklarhuset Norrort - 8 kontor i Norrort

Vi är ca 40 medarbetare i Norrort med kontor i Solna, Sollentuna, Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker och Norrtälje. Tillsammans har vi samma mål. Att ta till vara på alla flyttströmmar i Norrort och se till att din bostadsaffär blir så bra som möjligt! Med ett hjärta som klappar för vårt jobb blir det en självklarhet att ge bästa service, aktiv och engagerad försäljning och den gedigna kunskap som är grunden i varje lyckad fastighetsaffär. Varmt välkomna till oss!

En nöjd kund ger nya kunder

Michelle Thöming VD / Fastighetsmäklare
Michelle Thöming

VD / Fastighetsmäklare / Mäklarhuset Norrort

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering