Behållare Behållare
Dela

Marbella , Lägenheter
Artola Homes

Boarea
127 – 205 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Försäljningsstart
2019-05-07
Status
Försäljning pågår

Lyxen av en resort i ditt eget hem

Ny utveckling bestående av sjuttiotvå lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
En originell, innovativ och toppmodern design som säkert kommer att imponera på dig gäller för detta projekt. Den har gemensamma anlagda trädgårdar och en utomhuspool där du kan njuta av lugnet och området inklusive ett gym och en inomhuspool för fullständig vård av kropp och själ. Dessutom drar dess syd-sydvästliga orientering full nytta av det naturliga ljuset och ger en imponerande utsikt över havet.

De gemensamma utrymmena har utformats med tanke på engagemanget för hållbarhet med ett brett utbud av funktioner och erbjuder faciliteter av högsta kvalitet.

Den har utformats för att erbjuda dig all lyxen av en resort i ditt eget hem. Både i de gemensamma utrymmena och inredningen i vart och ett av bostäderna går design och komfort hand i hand för att skapa en mycket attraktiv produkt som inte kan likställas med något annat i området. Skräddarsydda hem med rymliga och vackert orienterade rum. Golvplattor i stort format porslin, breda bildfönster i både sovrum och vardagsrum som låter naturligt ljus flöda in när som helst på dygnet och öppnar mot magnifika terrasser där du kan njuta av dina mest avkopplande stunder.

Köket, designat av toppmärke, har utformats för att ha en helt öppen planlösning med vardagsrummet: bänkskivor i kvarts, inbyggda apparater och integrerad LED-belysning som ger sofistikering och värme. Elegansen i storformatsporslinsplattor har valts för badrummen, som en reflektion och garanti för bra design. Utan att tappa funktionalitet ur sikte, och alltid med tanke på låg energiförbrukning, enligt kriterierna hållbarhet, praktiskt och komfort.

Det har ett idylliskt läge, på frontlinjen av Cabopino Golf Course i Marbella och bara en kort bit från de privilegierade och skyddade sanddynerna och Cabopinos småbåtshamn. Allt detta ger dig det lugn du önskar i ditt hem.

Dessutom har du mer än 70 golfbanor längs Costa del Sol, med en magnifik struktur och idealiskt klimat, internationella skolor, hälsocenter och köpcentran. Bara 15 minuter bort ligger den pulserande staden Marbella, med allt du kan tänka dig för att njuta av den autentiska Medelhavsstilen.
Fakta
Pris
430 000 – 670 000 €
Boarea
127 – 205 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Försäljningsstart
2019-05-07
Status
Försäljning pågår
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Artola Homes 4 100 kvm 430 000 € Till salu
Artola Homes 3 83 kvm 499 000 € Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Artola Homes

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.