NYPRODUKTION

Torrox / Radhus / Avenida los Poetas

Bästa utsikten i hela området - Exklusivt med Mäklarhuset!

Pris
249 000 kr
Boarea
168 kvm
Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
Preliminär inflyttning första kvartalet 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
7

Sponsrade länkar
Bilder
Takterrass
Vardagsrum
Sovrum
Fasad
Fasad
Översikt
Planlösning - Entréplan och takterrassen
Planlösning - De två nedre våningsplanen
Fakta
Beskrivning
Med modern inredning och panoramautsikt över Medelhavet så är det här ett boende för finsmakaren! Husen är välplanerade med sällskapsytorna i entréplan och de privata ytorna i nedre våningsplanen. Husen har totalt 4 terrasser, varav en takterrass med privat pool och pergola. Från samtliga terrasser har man en fantastisk havsutsikt och det finns plats för både solstolar, grill, matgrupp och loungemöbler. Husen erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning, 3 sovrum, 3 badrum samt ett separat tvättrum. I området finns också ett gemensamt poolområde. Ostört läge bara 5-10 minuter från Nerja och Torrox. Området har blivit utsett att ha Europas bästa klimat och med den vackra utsikten blir ett köp här en långtida njutning!
Områdesbeskrivning
Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
Fakta
 • Pris
  249 000 kr
 • Boarea
  168 kvm
 • Antal rum
  4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Preliminär inflyttning första kvartalet 2020
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  7
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier