NYPRODUKTION

Landskrona / Äganderätt/Gatuhus / Borstahusen - Kvarteret Sandslottet

Kvarteret Sandslottet - Arkitektritade, friköpta gatuhus i sten

Pris
7 095 000 – 7 495 000 kr
Boarea
150,2 – 178,6 kvm
Antal rum
5 – 7 rok
Tomtarea
195 kvm
Preliminär inlyttning
2020/2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-09-06
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
6

Arkitektritade gatuhus i sten, med vackert formspråk och hög standard. Generösa, välplanerade interiörytor, optimerade för social samvaro.

Sponsrade länkar
Bilder
Illustration exteriör
Illustration exteriör översiktsvy
Illustration interiör
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Exempelbild Dast stenhus
Visa alla 22 bilder
Fakta
Beskrivning
På fantastiskt läge i Norra Borstahusen, cirka 50 meter från strand, badbryggor och underbara promenadstråk längs vattnet säljer vi nu 6 arkitektritade stenhus med gathuskaraktär. De kommer att erbjudas i tre olika storlekar och utföranden, 150, 159 och 178 kvm, 4 med garage och 2 med biluppställningsplats. Husen kommer att karaktäriseras av stram, stilsäker arkitektur där noggrann omsorg om varje detalj har implementerats såväl interiört som exteriört.

Signifikativt för DAST är en rundad innervägg i varje hus som garanterat kommer att göra ett större intryck än vad det kanske låter. Likt en subtil, elegant rumsavskiljare mitt i den öppna planlösningen smälter den på ett elegant sätt in samtidigt som den sticker ut och blir till en ståtlig, självsäker inredningsdetalj som kommer att betraktas, berömmas och avundas. Andra detaljer som tillsammans bidrar till att skapa en mer komplett helhet är den djupa fönsternisch som kan bli en härlig myshörna, den egendesignade ståltrappan som såväl harmonierar som kontrasterar samt den infällda etanolspisen i hjärtat av vardagsrummet. Detta kompletteras av kök från JKE Design med bänkskiva från Silestone, integrerad takfläkt och integrerade vitvaror, hög maskinell standard samt putsade innerväggar och 1-stavsparkett.

Gemensamt för samtliga hus kommer att vara en öppen planlösning där kök, vardagsrum och matplats förenas i vinkel i direkt anslutning till generöst tilltagna fönster- / skjutdörrspartier som vetter mot trädgården. Denna kompletteras av en rymlig entré i anslutning till gäst-WC samt väl tilltaget grovkök / tvättstuga. Från samtliga garage är det direkt access in till bostaden. I de två husen utan garage erbjuds istället ett sovrum även på entréplan.

Ovanvåningen fördelar sig på tre rymliga sovrum, ett mindre allrum samt badrum och en rejäl klädkammare i anslutning till master bedroom.

Trädgård förses med härligt trädäck samt matjord för kreativa planteringar eller lättskött gräsplätt.

I Norra Borstahusen bor man helt enkelt på en ljuvlig plats, omgiven av underbar natur, en förstklassig golfanläggning med två 18-håls golfbanor, motionsspår och badplatser, välrenommerade restauranger samt Engelska Skolan och Montessori. Dessutom utmärkt pendlingsläge mot såväl Helsingborg som mot Lund, Malmö och Köpenhamn.

Välkommen att utforma ditt hus i samråd med kompetenta yrkesmänniskor som kan hjälpa er förverkliga ert drömhus. Möjlighet att besöka visningshus för att få en känsla och diskutera möjliga tillval med professionella inredningskonsulter.
Områdesbeskrivning
I Norra Borstahusen är man omgiven av underbar natur, en förstklassig golfanläggning med två 18-håls golfbanor, motionsspår och badplatser, välrenommerade restauranger samt flertalet förskolor/skolor, bl.a. Engelska Skolan och Montessori.
Övrigt
Observera att fastighetsmäklaren endast ansvarar för marknadsföring av tomt och hustyp samt överlåtelsen av tomtmarken. Entreprenadavtalet tecknas direkt med byggbolaget Dast (Dan Andersson Stenhus AB).
Fakta
 • Pris
  7 095 000 – 7 495 000 kr
 • Boarea
  150,2 – 178,6 kvm
 • Antal rum
  5 – 7 rok
 • Tomtarea
  195 kvm
 • Preliminär inlyttning
  2020/2021
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Försäljningsstart
  2019-09-06
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  6
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Brinkgatan 10 7 178,6 kvm 7 495 000 kr Såld
Brinkgatan 12 6 159,3 kvm 1 600 000 kr Såld
Brinkgatan 14 5 150,2 kvm 1 800 000 kr Såld
Skansgatan 30 5 150,2 kvm 1 800 000 kr Såld
Skansgatan 32 6 159,3 kvm 1 600 000 kr Såld
Skansgatan 34 7 178,6 kvm 1 600 000 kr Såld
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier