NYPRODUKTION

Åhus / Flerfamiljshus / Brf Åhus Seaside

Drömboende direkt på stranden!

Pris
3 900 000 – 5 200 000 kr
Boarea
99,5 – 101 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
2019
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2018-05-07
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
10

Precis vid havet, i natursköna Åhus, finner du Hotel Åhus Seaside och precis intill kommer ett bostadshus med nio bostadsrätter att uppföras. Samtliga lägenheter har stor balkong med hänförande havsutsikt!

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
Precis vid havet, i natursköna Åhus, finner du Hotel Åhus Seaside och precis intill kommer ett bostadshus med tio bostadsrätter att uppföras. Samtliga lägenheter har stor balkong med hänförande havsutsikt! Läget är magiskt och här har man närhet till restauranger och aktiviteter och dessutom ligger centrala Åhus endast en kort cykeltur bort.

Bostadshuset byggs i tre våningar samt en fjärde indragen takvåning. Det blir tre bostadsrätter på vardera våning, sex av lägenheterna är 101 m2 och tre är 98 m2 stora. Den fjärde indragna takvåningen kommer att innehålla en konferensvåning som kommer att ägas och drivas av hotell Åhus Seaside. Bostadsrättsinnehavarna kan utnyttja service och faciliteter av hotellet efter eget önskemål. Detta kan t ex vara att hotellet är behjälpligt med att hyra ut bostadsrätterna under delar av året då bostadsrättsinnehavaren spenderar sin tid någon annanstans. Det kan också vara att utnyttja städservice eller andra tjänster från hotellet.

Inspirationen till materialvalen har varit naturliga material som kan sammankopplas med Åhus och närliggande områden. I entre´n möts du av ett granitkeramik golv med liknelse av Åhussand. Vidare in i lägenheten ligger ett ljust träplankgolv som ger värme och gemytlighet. Väggarna är målade i en matt sandgrå kulör där även garderober och köksluckor går i samma ton. Allt för att skapa ett välbehag och lugn.

I köket ligger en klassisk svart granitbänkskiva fo¨r att skapa kontrast och koppling till närproducerade material.

Badrummen har identisk golv- och väggbeklädnad i form av den granitkeramikplattan som återfinns i entre´n. Dusch, kommod och övriga sakvaror är i matt svart vilket ger en modern känsla till det ljust sandfärgade golvet och väggarna.

Varje lägenhet har en generös balkong med underbar havsutsikt inklädd i en naturlig träpanel likt husets övriga fasad.
Service och kommunikationer
Busshållplats finns utmed Kolonivägen endast ca 100 m från bostadshuset.
Områdesbeskrivning
Välkommen till underbara Åhus - beläget vid havet och Hanöbuktens milslånga sandstränder med den vackraste kust man kan tänka sig! Från Åhus kan man promenera längs stranden söderut så långt som till Kivik, och uppleva ljuset och skönheten året om.

Åhus är lugnt, barnvänligt och cykelvänligt och erbjuder ett boende med all service såsom butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, förskolor och skolor. Åhus har mycket bra och täta bussförbindelser med centralorten Kristianstad. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader i mysiga kvarter med närhet till golfbana, båthamn, hav och natur.

Pendlingsavstånd till Malmö/Köpenhamn. Direkttåg från Kristianstad till Köpenhamn/Kastrup. Sturup respektive Kristianstad Airport finns också inom bekvämt avstånd.

Om sommaren bjuder Åhus tidvis på ett härligt folkmyller med festivaler, musik, restaurangliv och folk från när och fjärran som besöker vår fina by. Ett evenemang som satt Åhus på kartan är Åhus Beachhandboll Festival som går av stapeln på Täppetstranden i juli varje år.

Under alla årstider är Åhus en mysig plats med bl.a ett mycket uppskattat midsommarfirande och en lika omtyckt julmarknad som hålls i de anrika äldre delarna av byn som utgör Åhus medeltida stadskärna.

Åhus är numera även välkänt för Åhusbaserade varumärken som Absolut Vodka, Blå Station, Ateljé Lyktan mm.

Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel från Åhus. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca en timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarps backar, Ravlunda, Kivik, Vik, Baskemölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap.
Övrigt
Huset är ritat av arkitekt Jerker Edfast på Arkitekterna Krook & Tjäder Uulas AB.
Fakta
 • Pris
  3 900 000 – 5 200 000 kr
 • Boarea
  99,5 – 101 kvm
 • Antal rum
  3 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  2019
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Försäljningsstart
  2018-05-07
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  10
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan
Följ oss i sociala medier