NYPRODUKTION

Åhus / Nya bostadsrätter i Åhus / Brf Åhus Täppet

NYA BOSTADSRÄTTER VID TÄPPET I ÅHUS!

Pris
1 145 000 – 2 495 000 kr
Boarea
55 – 87 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Hösten 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
32

GBJ Bygg planerar för nyproduktion av bostadsrätter vid Täppet i Åhus. Det blir 32 st lägenheter fördelade på 5 st en- eller tvåplanshus. Samtliga lägenheter har en välplanerad planlösning och majoriteten lägenheterna har egen ingång från markplan och alla bostäderna får en härlig uteplats!

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
GBJ Bygg planerar för nyproduktion av bostadsrätter vid Täppet i Åhus. Det blir 32 st lägenheter fördelade på 5 st en- eller tvåplanshus. Samtliga lägenheter har en välplanerad planlösning och majoriteten lägenheterna har egen ingång från markplan och alla bostäderna får en härlig uteplats eller balkong.

BO BEKVÄMT VID TÄPPET I ÅHUS
Kvarterets hjärta blir en grön innergård med gemensamhetslokal och odlingsmöjligheter. Bostadsrätterna varierar i storlek mellan 2-4 rum och kök och husen kommer att bli både i ett och två plan. Liknande projekt med samma hustyp hittar du exemplevis i Kalmar och i Höganäs. Från kvarteret har du nära till butiker, restauranger, skolor och sandstrand – centrum ligger endast 5 minuter bort. Täppet är ett område i populära Åhus i Kristianstads kommun.

HÖG INREDNINGSSTANDARD OCH GENERÖST TILLVALSSORTIMENT
Känn lyxen av nybyggt varje dag! Du får en hög inredningsstandard med trägolv, helkaklat badrum, vackra och slitstarka ytor samt goda förvaringsmöjligheter. GBJ inreder med gedigna material och produkter från kända kvalitetstillverkare. Med GBJs generösa tillvalssortiment kan du dessutom sätta din egen prägel på ditt boende med exempelvis färg och tapet, kakel och klinker samt köksluckor och bänkskivor.

TVÅ RUM OCH KÖK
Den mindre lägenheten består av två rum och kök, fördelade på 55 kvm. Köket med den mysiga matplatsen vid entrén ger dig full koll på vad som händer utanför huset. Sovrummet är av modell större och bjuder på en mängd förvaring. Vardagsrummet med ljusinsläpp från två sidor har direkt utgång till uteplatsen och badrummet är skönt komfortabelt och innehåller också en komplett tvättavdelning. Till lägenheten hör ett praktiskt förråd.

TRE TILL FYRA RUM OCH KÖK
Vinkelkök med matplats och ett stort elegant glasparti. Mitt emot ligger det välutrustade badrummet med tvättavdelning. Vardagsrummet har två fönsterpartier, varav ett i vinkel, och direkt utgång till uteplatsen . Till vardagsrummet ansluter två-tre generösa sovrum varav ett med fördel kan inredas som hemmakontor eller gästrum. Även denna lägenhet har ett praktiskt förråd.

PLANERAD SÄLJSTART VÅREN 2020
Vi planerar att starta försäljningen under våren 2020 och vi kommer att uppdatera informationen på denna sida inom kort, byggstart är planerad till i höst.

Är du intresserad av en bostadsrätt vid Täppet i Åhus? Skicka en intresseanmälan redan idag!
Fakta
 • Pris
  1 145 000 – 2 495 000 kr
 • Boarea
  55 – 87 kvm
 • Antal rum
  2 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Hösten 2021
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  32
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Lungörtsvägen 1-5 4 87 kvm Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier