NYPRODUKTION

Åhus / Parhus / Brf Ängssyran

Unikt tillfälle att förvärva bekymmersfritt boende i toppklass!

Pris
2 495 000 kr
Boarea
113 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-07-16
Status
Slutsålt
Antal objekt
6

Nu uppförs sex 1-plans parhus med bostadsrätt i sköna Åhus för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende! Bostäderna kommer att bestå av 3-4 rum och kök och byggs som lågenergihus.

Sponsrade länkar
Bilder
Exteriör
Fakta
Beskrivning
Nu uppförs sex 1-plans parhus med bostadsrätt i sköna Åhus för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende! Bostäderna kommer att bestå av 3-4 rum och kök och byggs som lågenergihus. Husen är väl genomtänkta såväl inomhus som utomhus där både garage, plattsättning och anlagd gräsmatta ingår. Här har man närhet till busshållplats där "pendeln" går in till centrala Åhus såväl som till Kristianstad. Man har även närhet till såväl havet som 36-håls golfbana i toppklass. Varmt välkomna att boka en tid för ett personligt möte med oss på Mäklarhuset om ni önskar mer information kring projektet.
Områdesbeskrivning
Välkommen till underbara Åhus - belägen invid havet och Hanöbuktens kilometerlånga sandstränder med den vackraste kust man kan tänka sig! Från Åhus kan man promenera längs strandkanten söderut och uppleva den vackra kusten året om.
Åhus erbjuder ett boende med all service såsom butiker, vårdcentraler, apotek, förskola, skola mm samt bra bussförbindelser med centralorten Kristianstad. Omgivningarna inbjuder till sköna promenader i mysiga kvarter med närhet till golfbana, båthamn, hav och natur.

Om sommaren bjuder Åhus dessutom på ett härligt folkmyller med sina festivaler, musik, krogliv och folk från när och fjärran som besöker vår fina by. Ett stort evenemang som ytterligare satt Åhus på kartan är Åhus Beachhandbollfestival som går av stapeln i juli varje år. Men även under övriga årstider är Åhus en mysig plats med bl. a. en mycket uppskattad julmarknad som hålls i den gamla delen av byn.

Åhus är även känt för varumärken som Absolut Vodka, Blå Station, Ateljé Lyktan mm.

Det finns kommunala badplatser på flera ställen längs kusten och tre av dem, Täppet, Yngsjö och Rigeleje, har erhållit utmärkelsen "Blå Flagg" av stiftelsen Håll Sverige Rent.

Hela Österlen finns inom räckhåll med bil, buss eller cykel. Att ta sig till sydspetsen och Kåseberga och Ystad tar ca en timme. På vägen kan man besöka Maglehem, Brösarp, Ravlunda, Kivik, Vik, Baskemölla, Simrishamn, Brantevik, Skillinge, Mälarhusen mm. Inte att förglömma Haväng med ett av Sveriges absolut vackraste naturlandskap. På ca en och en halv timmes bilresa nås även Malmö och Köpenhamn.
Fakta
 • Pris
  2 495 000 kr
 • Boarea
  113 kvm
 • Antal rum
  3 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  2020
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Försäljningsstart
  2019-07-16
 • Status
  Slutsålt
 • Antal objekt
  6
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier