NYPRODUKTION

Uppsala / Gunsta / Brf BoKlok Droskan

Kvadratsmarta bostadsrättslägenheter i Gunsta!

Pris
1 660 000 – 2 285 000 kr
Boarea
53 – 81 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Inflyttningsklart
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
32
Bilder
Illustration
Illustration
Illustration
Visa alla 16 bilder
Fakta
Beskrivning
Snart kan du bo så här i Gunsta, 8 km öster om Uppsala. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras.

Försäljningen av de 32 kloka lägenheter vi bygger i Gunsta strax öster om Uppsala pågår för fullt. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan och egen gräsmatta i bästa väderstreck. Till varje lägenhet finns ett förråd. Det finns även en parkeringsplats per lägenhet som går att hyra mot avgift.

Lägenheterna är öppna och rymliga - stora fönster, extra högt till tak och balkong hjälper till att förstärka den rymliga känslan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och en klädkammare som gömmer det mesta.

Husen placeras på bästa sätt enligt solens strålar och tomtens förutsättningar. Ambitionen är att skapa trygga innergårdar där barnen kan leka och de vuxna prata utan att bli störda av bilar. Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan! Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan. Mysigt att sitta och läsa på balkongen. Och lätt att hitta fikasällskap i trädgården. Häckar, buskar och träd mjukar upp, skyddar och ramar in. Mellan husen anlägger vi gräsmattor att leka på, grusgångar att gå på, bänkar att sitta på och alltid, alltid ett äppelträd.

Inflyttningsklart!
Service och kommunikationer
I Gunsta finns förskola, pizzeria, matbutik och en plantskola. Till Uppsala tar du dig på cirka 10 minuter med bil och cirka 5 min bort ligger E4’an som tar dig till Stockholm, Arlanda och resten av världen. Det är goda bussförbindelser till Uppsala, bussen tar dryga 20 minuter och hållplatsen ligger cirka 700 m bort. För dig som vill cykla så finns det en bra cykelväg hela vägen in till Uppsala. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i närliggande Bärby Äng.
Områdesbeskrivning
BoKlok Droskan kommer att byggas i Södra Gunsta, cirka 8 kilometer öster om Uppsala precis mellan Bärby och Funbo. Och här planerar man att bygga 1400 nya bostäder fram till år 2030. Här låg tidigare en vagnfabrik där av namnvalet ”Droskan”.

Lägenhetskvarteret planeras i ett naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. Bara 8 kilometer bort finns bland annat det härliga friluftsområdet Fjällnora, där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren. Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Cirka 2 kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern.
Vägbeskrivning
Från Uppsala: I Gnistarondellen (där Tycho Hedéns väg och Kungsängsleden möts) sväng in på väg 282 (Almungevägen). Kör ca 7,5 km, i Gunsta sväng höger in på Vagnmakarvägen och sedan in på Gunsta Villaväg. Tag sedan Gunstavägen till höger och kör över Lennakattens spår. Bostäderna kommer att ligga till höger efter spåren, men vägarna in i detta område är inte klara i dagsläget.
Fakta
 • Pris
  1 660 000 – 2 285 000 kr
 • Boarea
  53 – 81 kvm
 • Antal rum
  2 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Inflyttningsklart
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  32
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier