NYPRODUKTION

Uppsala / Gunsta / Brf BoKlok Kusken

Kvadratsmarta parhus i Gunsta!

Pris
2 595 000 – 2 795 000 kr
Boarea
117 kvm
Antal rum
5 rok
Försäljningsstart
2019-09-17
Status
Slutsålt

VÄLKOMMEN PÅ SÄLJSTART!

Tid – Tisdagen den 17 september klockan 17-19
Plats – IKEA, Uppsala

Vi ses i restaurangen!

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
Nu fortsätter vi att bygga ut Södra Gunsta med kvadratsmarta parhus. Ta ett kliv ut på altanen, njut av naturen och andas in den friska luften.

Välkommen till ett nytt bostadsområde 8 kilometer öster om Uppsala! Här bor du i ett naturskönt område med många möjligheter till ett rikt friluftsliv. Samtidigt som Uppsala centrum inte ligger allt för långt bort.

Ett stenkast från bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Cirka 2 kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och här finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern.

Bara 8 kilometer bort finns bland annat det populära friluftsområdet Fjällnora, där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren.

Buss 809 går från Centralstationen och i Gunsta ligger hållplatsen utmed väg 282. Resan tar 17 minuter sedan är det ca 600 meter till bostadsområdet.
Service och kommunikationer
I Gunsta finns förskola, pizzeria, matbutik och en plantskola. Till Uppsala tar du dig på cirka 10 minuter med bil och cirka 5 min bort ligger E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda och resten av världen. Det är goda bussförbindelser till Uppsala, bussen tar dryga 20 minuter och hållplatsen ligger cirka 600 m bort. För dig som vill cykla så finns det en bra cykelväg hela vägen in till Uppsala.
Områdesbeskrivning
Cirka 8 kilometer öster om Uppsala ligger Södra Gunsta precis mellan Bärby och Funbo. Här planerar man att bygga 1500 nya bostäder fram till år 2030. Under sommarsäsongen trafikerar Museijärnvägen Lennakatten sträckan Uppsala-Faringe och den stannar i Gunsta.
Vägbeskrivning
Från Uppsala: I Gnistarondellen (där Tycho Hedéns väg och Kungsängsleden möts) sväng in på väg 282 (Almungevägen). Kör ca 7,5 km, i Gunsta sväng höger in på Vagnmakarvägen och sedan in på Gunsta Villaväg. Tag sedan Gunstavägen till höger och kör över Lennakattens spår. Bostäderna kommer att ligga till höger efter spåren, men vägarna in i detta område är inte klara i dagsläget.
Fakta
 • Pris
  2 595 000 – 2 795 000 kr
 • Boarea
  117 kvm
 • Antal rum
  5 rok
 • Försäljningsstart
  2019-09-17
 • Status
  Slutsålt
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier