NYPRODUKTION

Uppsala / Gunsta / Brf BoKlok Sadelmakaren

Välkommen till Södra Gunsta - ett naturskönt bostadsområde ca 8 kilometer öster om Uppsala!

Pris
2 595 000 – 2 895 000 kr
Boarea
117 kvm
Antal rum
5 rok
Försäljningsstart
2020-10-08
Status
Kommande
Antal objekt
16

Sponsrade länkar
Bilder
Projektbild området.
Projektbild på parhus.
Projektbild på parhus.
Projektbild på radhus.
Projektbild på radhus.
Fakta
Beskrivning
Vi fortsätter vår utbyggnad av området med kvadratsmarta parhus och radhus. Här bor du med naturen inpå knuten och har många möjligheter till ett rikt friluftsliv. Samtidigt ligger Uppsala centrum inte allt för långt bort.

I närheten av bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Cirka 2 kilometer bort har Funbo IF sina fotbollsplaner och där finns ett belyst motionsspår för gång/löpning sommartid och längdskidåkning på vintern. Bara 8 kilometer bort hittar du det populära friluftsområdet Fjällnora, där man kan åka skridskor på vintern och bada på sommaren.

Till Uppsala tar du dig smidigt med bil och med buss 809 tar det ca 17 minuter från centralstationen till hållplatsen i Gunsta, sen är det ca 700 meter till bostadsområdet. Har du inte bråttom, så går här sommartid även den charmiga museijärnvägen Lennakatten. Vill du däremot få lite vardagsmotion finns det också en fin cykelväg in till Uppsala.

Glöm inte att anmäla ditt intresse till karin.engsner@boklok.se! När du har gjort det får du mer information om projektet och missar inga viktiga händelser. Du blir också inbjuden till en presentationssida med filmer om kvarteret och bostäderna, samt annan nyttig information. Och kanske viktigast av allt – du får möjlighet att delta på säljstarten som är i oktober!
Områdesbeskrivning
BoKlok Sadelmakaren kommer att ligga i Södra Gunsta, ca 8 km öster om Uppsala. I närområdet finns en förskola, en närbutik, en plantskola och en restaurang. Till Uppsala tar du dig på ca 10 min med bil. Bussförbindelserna till Uppsala är annars goda och bussen tar ca 20 min, busshållplatsen ligger ca 700 m från området. Vill du hellre cykla finns det bra cykelväg hela vägen in till Uppsala.
Fakta
 • Pris
  2 595 000 – 2 895 000 kr
 • Boarea
  117 kvm
 • Antal rum
  5 rok
 • Försäljningsstart
  2020-10-08
 • Status
  Kommande
 • Antal objekt
  16
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Intresseanmälan
Brf BoKlok Sadelmakaren

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier