Behållare Behållare
Dela

Söderåkra , Parhus i BR-form
Brf Djursvik

Boarea
88 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Försäljningsstart
2022-01-12
Status
Planerat
Antal objekt
12

Nyproduktion av havsnära bostadsrätter i Djursvik!

Havet med promenadavstånd från dörren och granne med åkerlandskap. Låter detta som något för dig kan vi nu erbjuda nyproducerade bostadsrätter i rad- och parhusform. Här väljer du en av totalt 12 bostäder i markplan som kommer att vara försedda med två uteplatser, förråd och egen parkeringsplats.

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Nyproduktion i Djursvik bostadsrätter med havet och naturen inpå knuten!
I vackra och omtyckta Djursvik kommer du nu ha möjlighet att köpa en helt nyproducerad bostadsrätt i rad- eller parhusform. Här väljer du en av totalt 12 bostäder där samtliga hus ligger i markplan och kommer att vara försedda med två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan, samt egen trädgårdstomt. Du väljer själv om du vill ha kvällssolen på framsidan eller baksidan Utöver det kommer du ha egen parkeringsplats och förråd som ligger i direkt anslutning till huset.

Välplanerade hus på 88 kvm där utrymme har skapats för ett stort socialt rum där du har kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning. Välj mellan tre sovrum eller två sovrum där du tar ner en vägg för att skapa ett större och luftigare vardagsrum. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme för extra komfort, duschplats och egen tvätt-del. Det här är ett hem som har skapats likväl för den den unga växande familjen i åtanke som för dig som söker ett bekvämt, bekymmersfritt och lättskött boende i markplan.

Bor du i Djursvik har du närheten till både havet med fin badplats och naturen inpå knuten med fina vandringsstråk. Närmaste samhälle är Söderåkra som ligger ca 2 km från bostaden. I Söderåkra finns förskola samt skola upp till årskurs 6, livsmedelsaffär med postservice, elektronikaffär, frisör, restaurang, hotell, gym och simhall. För den golfintresserade ligger Möre golfklubb alldeles intill. Du kommer snabbt ut på E22an och Kalmar ligger endast ca 25 min bort och Karlskrona åt andra hållet ligger ca 40 min bort. Bra med bussförbindelser till Kalmar.

Företaget bakom projektet heter MA Living & Partners och det är ett företag som fokuserar på att bygga moderna och stilrena bostäder i skandinavisk design. De har flera års erfarenhet av att bygga bostäder och har producerat ca 150-200 bostäder om året. Bostäderna kommer byggas upp i fabrik och fraktas till Djursvik i takt med att området är på gång att färdigställas.

Välkommen att höra av dig för mer frågor om projektet eller med din intresseanmälan att köpa en bostad!
Fakta
Boarea
88 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Försäljningsstart
2022-01-12
Status
Planerat
Antal objekt
12
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Djursvik 1 4 88 kvm Till salu
Djursvik 10 4 88 kvm Till salu
Djursvik 11 4 88 kvm Till salu
Djursvik 12 4 88 kvm Till salu
Djursvik 2 4 88 kvm Till salu
Djursvik 3 4 88 kvm Till salu
Djursvik 4 4 88 kvm Till salu
Djursvik 5 4 88 kvm Till salu
Djursvik 6 4 88 kvm Till salu
Djursvik 8 4 88 kvm Till salu
Djursvik 9 4 88 kvm Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Brf Djursvik

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.