Behållare Behållare
Dela

Vetlanda , Enplanshus, kedjehus och radhus
BRF Ekhöjden

Avgift
4 457 – 5 310 kr
Boarea
98 – 122 kvm
Antal rum
3 – 5 rok
Preliminär inlyttning
hösten/vintern 2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Försäljningsstart
2022-03-22
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 1 består av 4 stycken radhus, 3 stycken kedjehus och 3 stycken enplanshus.
Antal objekt
10

Välkommen till villaidyllen och till ditt nybyggda hem!

Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och två olika kedjehus – det ena av dem ett extra bekvämt enplanshem, alla i bekymmersfri bostadsrättsform.

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och två olika kedjehus – det ena av dem ett extra bekvämt enplanshem, alla i bekymmersfri bostadsrättsform. Som gjort för en lite härligare vardag!

Hem för de flesta smaker
Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels radhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i två plan – och dels två olika sorters kedjehus. Det ena kedjehuset bjuder på 98 smarta kvadrat i ett plan, och det andra har rum för hela familjen på hela 121 kvadratmetrar i två plan. Alla kan skryta med härliga uteplatser, och de flesta får också egen trädgård. Vilken blir din favorit?

Med nära till allt
Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord.
Tomtbeskrivning
Tomtarealen varierar mellan 199-608 kvm.
Arealen är beräknad enligt ritning och kan komma att förändras.
Områdesbeskrivning
Här bor du lugnt och tryggt i ett område, granne med skogen som bjuder in till såväl sköna söndagspromenader som spännande upptäcktsfärder och kreativt kojbyggande. Men samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket!

Nära till allt du behöver
Här har du nära till allt du behöver i din vardag. Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Middagsmaten kan du handla hos valfri butik, alla ligger inom 10 minuters cykeltur hemifrån (eller runt fem minuter med bil). Det samma gäller faktiskt det mesta som Vetlanda har att erbjuda i serviceväg.

Nära till allt som är roligt
10 minuter på cykeln tar dig även till en stor del av vardagens nöjen. Bio, biblioteket, bowling, finmiddag eller hämtpizza – här har du allt inom räckhåll. Skogspromenader likaså – eller varför inte ta en tur i den fina Kvarndammsparken? Där kan du förresten även fiska i dammen. På sommaren lockar Forngårdens sommarcafé med både gofika och minigolf. Och vill du vidga dina vyer har Vetlanda kommun hela 19 naturreservat att upptäcka.

En fartfylld fritid för alla åldrar
Här har du alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Vetlanda har ett rikt föreningsliv, inte minst inom massor av olika sporter – långt ifrån bara bandy. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Till Vetlanda Bad & Gym cyklar du på fem minuter, till Tjustkulle med Hydro Arena och Heds Arena likaså. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Granne med golfbanan kan du även ta en match på First Class Padel.

Med mycket att upptäcka i omgivningarna
Men Vetlanda är också ett kanonbra utgångsläge för härliga utflykter. Här finns till exempel gott om fina cykelleder – kartor till alla finns på kommunens hemsida. Gillar du att fynda saker till ditt nya hem på loppis finns det gott om sådana i närheten, ladugårdsloppisen i Fageräng eller Loppishuset i Holsbybrunn är bara ett par exempel. Vetlanda kommun har också hela 23 badplatser, så här får du prova dig fram till din egen favorit.
Fakta
Avgift
4 457 – 5 310 kr
Pris
2 350 000 – 2 995 000 kr
Boarea
98 – 122 kvm
Antal rum
3 – 5 rok
Preliminär inlyttning
hösten/vintern 2023
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Försäljningsstart
2022-03-22
Status
Försäljning pågår
Etapp
Etapp 1 består av 4 stycken radhus, 3 stycken kedjehus och 3 stycken enplanshus.
Antal objekt
10
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Norrvägen 4 98 kvm Såld
Tröskvägen 5 121 kvm 2 750 000 kr Till salu
Tröskvägen 4 107 kvm 2 408 100 kr Till salu
Tröskvägen 4 107 kvm 2 633 400 kr Till salu
Tröskvägen 5 121 kvm 2 995 000 kr Till salu
Tröskvägen 4 98 kvm Såld
Tröskvägen 4 98 kvm Såld
Tröskvägen 4 107 kvm 2 417 700 kr Till salu
Tröskvägen 4 107 kvm 2 350 000 kr Till salu
Tröskvägen 5 121 kvm 2 750 000 kr Till salu
Tröskvägen 4 98 kvm Såld
Använd kartan
X
Intresseanmälan

BRF Ekhöjden

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.