Sök Meny
Stockholm / Bromma
Brf Lindarnas Park
Byggföretag: Veidekke
Antal Bostäder: 38
Prel.Inflyttning: Från kvartal 1 2016

Stockholm / Bromma

Brf Lindarnas Park

Välplanerade och ljusa, alla med stora balkonger om ca 14 kvm eller uteplats med stor trädgård.

I Lindarnas Park är det grönskan och parkmiljön som står i fokus. Båda husen ligger i direkt anslutning till den nya lek- och umgängesparken. Lägenheterna är välplanerade och ljusa, i storlekar om 2 till 5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats, och fönster i två väderstreck.

Bostäderna är Svanenmärkta vilket innebär att de är energisnåla och har låg klimatpåverkan. De byggs med material som godkänts av Svanen. Bostäderna får en god inomhusmiljö och har en genomtänkt drifts- och underhållsplan.

För att få mer information, se vilka lägenheter som är lediga samt planlösningar gå in på; http://veidekkebostad.se/beckomberga3b/

Fakta
 • Byggföretag
  Veidekke
 • Antal Bostäder
  38
 • Prel.Inflyttning
  Från kvartal 1 2016
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!