NYPRODUKTION

Varberg / Bostadsrätter / Brf Marmorlyckan 4

Det vänliga kvarteret nära havet

Pris
3 145 000 – 3 445 000 kr
Boarea
111,7 kvm
Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Sommar/höst 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-01-16
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
22

Vill du bo i populära Breared med närhet till det mesta? Då är Brf Marmorlyckan 4 något för dig. Från Breared har du närhet till stränder, centrum, motionsspår, grönytor och dagligvaruhandel med mera.

Sponsrade länkar
Bilder
Parhus.
Fakta
Beskrivning
Välkommen till attraktiva Breared och Brf Marmorlyckan 4! Här kommer nu en ny chans att få flytta in i mycket fina par- och radhus efter att första etappen är slutsåld. Brf Marmorlyckan 4 består av 16 parhus och 6 radhus, alla med uteplats, balkong och liten trädgårdstäppa i varierande storlek . Järngrinden och Mjöbäcks uppför i samarbete det nya kvarteret där du bor nära naturen och det mesta du behöver i vardagen. Att du har havet och Apelvikens berömda strand bara några minuter bort med cykel gör det hela ännu bättre. Husen är noggrant planerad med genomtänkta material och detaljer. I grundutförandet har kök och vardagsrum en öppen planlösning som ger yteffektiva fördelar och ett stort, härligt rum att umgås i både till vardag och fest. På ovanvåningen är standard ett allrum och tre sovrum men här kan du efter dina önskemål välja om du istället vill ha fyra sovrum eller två sovrum och ett större allrum. Ett helkaklat badrum på vardera plan, golvvärme i båda för lite extra lyx. Det kommer också att finnas ett specialanpassat tillvalsprogram för att du ska kunna ge din bostad en personlig touch. Kika in på www.marmorlyckan.se för ytterligare information och inspiration!
Service och kommunikationer
Busshållplatsen Brearedscentrum tar dig smidigt in till Varbergs centrum via linje 1.
Områdesbeskrivning
Marmorlyckan har en blandad bebyggelse med mycket grönytor och närhet till butiker, service, cykelleder, motionsspår och promenadvägar. Samtidigt är Marmorlyckan det vänliga kvarteret med plats för alla. En kreativ blandning av högt och lågt, hyresrätt och bostadsrätt och flera gemensamma platser som uppmuntrar till möten mellan människor.

Till Varbergs centrum är det bara ett par kilometer och till Varbergs största strand Apelviken tar det bara några minuter med cykel.
Fakta
 • Pris
  3 145 000 – 3 445 000 kr
 • Boarea
  111,7 kvm
 • Antal rum
  5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Sommar/höst 2020
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Försäljningsstart
  2019-01-16
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  22
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Karta
Intresseanmälan
Brf Marmorlyckan 4
Följ oss i sociala medier