Behållare Behållare
Dela

Nässjö , Bostadsrättsradhus
Brf Norrboda, Nässjö

Boarea
105 kvm
Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Höst/vinter 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-05-31
Status
Kommande

Beskrivning
Välkommen till Brf Norrboda!
Brf Norrboda består av två radhuslängor med totalt 16 bostäder på 105 kvm vardera. De ljusa träfasaderna med sadeltak ger huset ett värdigt och ståtligt intryck. Entrédörrar och skärmväggar målas vita, vilket kontrasterar fint mot det klassiska röda takteglet. På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får också en välkomnande entré med tak och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen, skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Intill varje hus finns förråd och på uppfarten finns plats för din bil. Våra bostäder passar med andra ord dig som värdesätter en barnvänlig miljö och en vacker helhet. Området är mycket lugnt med lekplats och skola i omedelbar närhet. Brf Norrboda blir ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.
Tomtbeskrivning
På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. På baksidan får du en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och staket som avskiljare mellan bostäderna.
Service och kommunikationer
Boendet är beläget i stadsdelen Norrboda, kommunikationer i form av buss nås inom 5 minuters promenad och den centrala läget gör att man kan ta del av samhällets utbud på ett smidigt och enkelt sätt.
Områdesbeskrivning
Området är mycket lugnt med lekplats och skola i omedelbar närhet.
Fakta
Pris
1 795 000 – 1 995 000 kr
Boarea
105 kvm
Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Höst/vinter 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-05-31
Status
Kommande
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Brf Norrboda, Nässjö

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn