NYPRODUKTION

Åhus / Parhus / Brf Optimalahem Åhus

Nära hav och bad - 10 familjevänliga 2-planshus med bostadsrätt, 122 kvm med 3-4 sovrum!

Pris
2 395 000 kr
Boarea
122 kvm
Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Hösten 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2020-04-17
Status
Slutsålt
Antal objekt
10

Nytt fräscht och funktionellt med plats för hela familjen!
I underbara Åhus nyaste bostadsområde kan vi nu erbjuda familjevänliga 2-plans parhus med bostadsrätt om tre-fyra rum och kök. Missa inte chansen att bli ägare till något av de 10 populära parhusen som byggs på familjevänligt läge i Åhus!

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
Nytt fräscht och funktionellt med plats för hela familjen!

I underbara Åhus nyaste bostadsområde kan vi nu erbjuda familjevänliga 2-plans parhus med bostadsrätt om tre-fyra rum och kök. Optimala hem har byggt flera bostadsrättsföreningar runt om i Skåne, så missa inte chansen att bli ägare till något av de 10 populära parhusen som byggs på familjevänligt läge i Åhus!

Modernt utrustade med villakänsla på ca 122 kvm ligger parhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på tre sovrum, ett allrum, stort fräscht kök i öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum, gäst-WC med dusch samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet på egen altan med en liten täppa. Istället för att klippa gräs så läser du senaste nytt på paddan, njuter av solen och havet. Förrådet kan isoleras om du vill och varför inte skapa en liten hobbyverkstad?

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Tillsammans med Mija Kinning, vår välkända inredningsprofil kan du göra många val som personifierar ditt nya hem. Du kan, utan att det kostar extra, göra många val som gör att du sätter din personliga prägel på det som skall bli ditt hem för många år framåt. Vi har valt att lägga stor vikt vid ditt tillvalsmöte, det innebär att du får några härliga timmar helt för dig själv med Mija Kinning som guidar dig genom färg och form i ditt nya hus, ger dig tips och råd om vad som funkar och ser till att dina idéer om ditt nya hem blir en ”perfect match"

I detta projekt samarbetar vi med Handelsbanken i Åhus som kan erbjuda riktigt bra finansiering.

Vill du veta mer? Kontakta fastighetsmäklare Lena Fridlund Danielsson för ytterligare information.
Områdesbeskrivning
Familjevänligt med skog och bad

I härliga Täppet i Åhus bor du i en idyllisk miljö, omgiven av vacker tallskog, nära stad, strand och hav. Här finns alla förutsättningar för hela familjen att trivas med närheten till naturen och havet och såklart i de fina, nya vännerna som ni kommer att träffa.

Täppet ligger i norra delarna av Åhus i vackra omgivningar som präglas av ståtliga tallskogar och goda möjligheter till ett aktivt och naturnära familjeliv. Tillvaron här är lugn, trygg och bekväm.

En kort cykeltur från din bostad ligger Åhus kilometerlånga sandstrand med flera fina badplatser som är ett eldorado för alla som äskar strand- och badliv. Längs hamnpromenaden och Köpmannagatan flockas restauranger, caféer och spännande butiker.

I Åhus centrala delar finns allt du behöver av livsmedelsbutiker, systembolag, vårdcentral och övrig service.

Flera bra grundskolor och förskolor ligger på bekvämt avstånd från Täppet. Närmast ligger Villaskolan med klasser från F-6 medan de äldre barnen bekvämt cyklar till Sånnaskolan eller Rönnowskolan som ligger mer centralt i Åhus.
Fakta
 • Pris
  2 395 000 kr
 • Boarea
  122 kvm
 • Antal rum
  4 – 5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Hösten 2021
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Försäljningsstart
  2020-04-17
 • Status
  Slutsålt
 • Antal objekt
  10
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier