Sök Meny
LINKÖPING / Harvestad
BRF Pionen

Pris: 2 350 000 - 2 820 000kr

Avgift: 4 978 - 5 469kr inkl parkering (tv utbud?) . exkl värme, hushållsel, varmvatten, hemförsäkring med bostadsrättstillägg, sophämtning och bredband.
Total antal bostäder: 30
Antal bostäder till salu: 27
Antal rum: 5 rum och kök varav 3 sovrum. Flexibel planlösning, enligt egna önskemål finns det möjlighet att få 4 sovrum.
Boarea: 115 kvm (Radhus) alternativt 129 kvm (Kedjehus)
Tillträde: Sista kvartalet 2017
Antal bostäder: 30 st varav 21 st är i radhusform och 9 st i kedjehusform.
Byggnadsår: 2016-2017.
Biarea: Kallförråd om 5,6 kvm intill alla radhus
Fasta priser: 2 350 000-2 820 000kr
Driftskostnad: ca 18.100 kr/år - värme (9.600:-), hushållsel (6.000:-) och hemförsäkring (1.500:-).
Byggnadstyp: 2-plans radhus samt kedjehus
Uppvärmning/Ventilation: Fjärrvärme/FTX
Bredband: Fiber via stadsnät indraget

LINKÖPING / Harvestad

Bostadsrättsradhus i populära Harvestad.

Välkommen till nybildade BRF Pionen i populära Harvestad. Med närhet till natursköna grönområden, närservice och med gångavstånd till Landeryds golfbana bygger nu Myresjöhus 30 nya bostadsrätter i radhus/kedjehusform.
Välj mellan radhus (115 kvm) med parkering på tomten eller kedjehus (129 kvm) med parkering samt carport. Planlösningen är i båda fallen fördelade på 5 rum och kök i 2 plan.
Husen har genomgående en hög standard med designkök från HTH, ekparkett på golv, två helkaklade badrum, groventré med tvättmaskin och torktumlare. Soldäck ovan carport på kedjehusen och uteplats till samtliga bostadsrätter. Här bor man i ett lugnt, naturskönt läge med närhet till livsmedelsbutik, kommunikationer och 15 min till Linköping City. Bekvämt, lättskött boende med 2 parkeringsplatser som ingår till varje bostad. Bredband via fiber indraget.

Beskrivning
ALLMÄN BESKRIVNING

Rad/kedjehusen är stilrent inredda med genomgående ekparkett förutom i hallen där det ligger klinkergolv samt vitmålade väggar. Designkök från HTH och badrumsinredning från Vedum. Entréplanet erbjuder en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till uteplatsen. På övre plan finns ett öppet allrum med utgång till soldäck (Kedjehusen). Planlösningen finns att få i två utföranden. Fri parkering utanför den egna entrén samt ytterligare en i området. Bredband via fiber indraget.

INTERIÖR

ENTRÉPLAN
Hall med bra avhängningsytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till uteplats. Designkök med vitvaror från Siemens - kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställ. Separat tvättstuga i groventré med tvättmaskin och torktumlare. Badrumsinredning från Vedum.

ÖVRE PLAN: Hall med öppen planlösning mot allrummet och tre sovrum. Flexibel planlösning där det går att få ett mindre allrum med ett sovrum till. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar,(kedjehusen) handfat och WC. Badrumsinredning från Vedum.

FÖRENING - BRF PIONEN

Fastighetsbeteckning: Nesselverbenan 1. Tomtareal: ca 9 195 kvm. Fastigheten skall bebyggas med 21 st bostadsrättsradhus á 115 kvm och 9 st bostadsrättskedjehus á 129 kvm med tillhörande förråd. Körvägar och parkeringar asfalteras. Gångar till ingångar stensätts. Mark och trädgårdar är färdigställda. Lekplats och gemensam grönyta centralt placerad i området. Varje bostadslägenhet har eget abonnemang för el och värme. Miljöstation kommer att finnas i området. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Bostadsrättsföreningen ansvarar för utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av körvägar, parkeringsplatser och gemensamma grönytor och lekplats på fastigheten (kostnaderna för detta ingår i månadsavgiften till föreningen). Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Föreningen ansvarar för försäkring av byggnader och gemensamma anläggningar. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar för försäkring av lösöre samt av respektive lägenhet och förråd.

OMRÅDET

ALLMÄNT:
Harvestad är ett bostadsområde strax söder om Linköping. Området har en blandad bebyggelse med bostadsrätter, hyresrätter och villor, gränsar till Ullstämma och Hjulsbro. På bekvämt gångavstånd finns tillgång till strövområden och skog samt Landeryd golfbana.

KOMMUNIKATION: Busslinje nr 565,566 och 568 går in till resecentrum.

NÄRSERVICE: Förskola och skola 1-3 finns i Harvestad och skola 1-9 finns i närheten. I närområdet finns även en bensinstation, pizzeria, livsmedelsbutik med stort sortiment, lunchrestaurang samt ett stort utbud av detaljhandel.

Fakta
 • Pris
  2 350 000 - 2 820 000kr
 • Avgift
  4 978 - 5 469kr inkl parkering (tv utbud?) . exkl värme, hushållsel, varmvatten, hemförsäkring med bostadsrättstillägg, sophämtning och bredband.
 • Total antal bostäder
  30
 • Antal bostäder till salu
  27
 • Antal rum
  5 rum och kök varav 3 sovrum. Flexibel planlösning, enligt egna önskemål finns det möjlighet att få 4 sovrum.
 • Boarea
  115 kvm (Radhus) alternativt 129 kvm (Kedjehus)
 • Tillträde
  Sista kvartalet 2017
 • Antal bostäder
  30 st varav 21 st är i radhusform och 9 st i kedjehusform.
 • Byggnadsår
  2016-2017.
 • Biarea
  Kallförråd om 5,6 kvm intill alla radhus
 • Fasta priser
  2 350 000-2 820 000kr
 • Driftskostnad
  ca 18.100 kr/år - värme (9.600:-), hushållsel (6.000:-) och hemförsäkring (1.500:-).
 • Byggnadstyp
  2-plans radhus samt kedjehus
 • Uppvärmning/Ventilation
  Fjärrvärme/FTX
 • Bredband
  Fiber via stadsnät indraget
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!