NYPRODUKTION

Borås / Ombildning / Brf Renen

Bostadsrätter Stenbocksgatan

Pris
1 300 000 – 2 275 000 kr
Boarea
56 – 107 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
2019-02-20
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Status
Slutsålt

Söker Du ett charmigt boende?

Nu byggs fastigheten på Stenbocksgatan 20 om till 15 st fina och moderna lägenheter med ljusa och bra materialval. Inom kort gångavstånd hittar Du bland annat Borås Högskola, Centralstationen & Resecentrum samt stadskärnans utbud av restauranger, shopping och nöje!

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
Fastigheten renoveras nu och byggs om till 15 charmiga bostadsrätter, var och en med sin egen planlösning! I hallen ligger klinker vid entrén, vardagsrum, sovrum och kök får parkettgolv. Lägenheterna är ljusa med vitmålade väggar. Alla har Marbodalkök med vita, klassiska spegelluckor, rostfria vitvaror av hög kvalité - här finns varmluftsugn, induktionshäll, fläkt med rostfri kåpa, diskmaskin m.m. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme (el), här finns duschhörna med vikbara glasdörrar, kommod med handfat, spegel och belysning, toalett samt handdukstork. Infällda spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin. Garderober och/eller klädkammare finns i anslutning till sovrum. 12 av lägenheterna har balkong eller stor terrass, detta gäller lägenheterna 1-12. Lägenheterna 13-15 har ej balkong/uteplats. Flera av lägenheterna har förråd/klädkammare i lägenheten, samtliga lägenheter har förråd i källarplanet. Givetvis är fiber installerat!

I huskroppen med de 12 nybyggda lägenheterna kommer hiss att installeras (lägenheterna 1-12). I fastighetens gemensamma entré finns barnvagnsrum, i den gemensamma källaren finns tvättstuga med två torkrum, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats.

Läget är centralt och förutom stadens utbud finns här även mataffärer, gym, Simonsland och Knallelands shoppingområde i närheten. Byggnationen pågår för fullt och förväntat tillträde är 20 februari 2019.

För mer detaljerad information eller visningar, kontakta Mäklarhuset!

Bilderna nedan är från fastigheten under byggnationen och är från flera olika lägenheter.
Fakta
 • Pris
  1 300 000 – 2 275 000 kr
 • Boarea
  56 – 107 kvm
 • Antal rum
  2 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  2019-02-20
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Status
  Slutsålt
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier