Sök Meny
Östhammar / Klackskär -etapp 3
Brf Saltvinden - tredje etappen

Pris: Från 1 095 000 kr

Avgift: Från 3 407 kr/mån
Total antal bostäder: 33
Antal bostäder till salu: 33
Antal rum: 2-4
Tillträde: Preliminärt sommar/höst 2018

Östhammar / Klackskär -etapp 3

Brf Saltvinden, tredje etappen kvarteret Klackskär

Med fantastiskt fint sjöläge i direkt anslutning till Östhammars stadskärna växer hela området fram. Vi är nu framme vid säljstart av den tredje etappen i området. Andra etappen har endast ett fåtal lägenheter kvar till försäljning och första etappen av området är redan inflyttad. Kombinationen av närheten till Östhammars stadskärna samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet är något som gör detta område verkligen attraktivt. Här kommer du att bo med närhet till både restauranger, service, och kommunikationer. Men sist, och verkligen inte minst, kommer vattnet att prägla din omgivning. Här glittrar Östhammarsfjärden som tar dig vidare ut i i den vackra skärgården.

Saltvinden- illustration över tredje etappen
Saltvinden- illustration över tredje etappen
Saltvinden- illustration över tredje etappen
Saltvinden- illustration över tredje etappen
Områdesbild -illustrationsbild över området
Områdesbild -illustrationsbild över området
Beskrivning
Två flerfamiljshus
Tredje etappen består av två huskroppar, A-huset om sex våningar samt B-huset om fem våningar. Totalt släpper vi nu 33 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar om 2 - 4 rum och kök. Ett bekvämt boende med hiss i huset och förråd till varje lägenhet. Samtliga lägenheter stoltserar med en genomgående hög grundstandard med klassiska materialval. Väldisponerade planlösningar samt en generös uteplats eller balkong i härliga utsiktslägen. Flertalet av lägenheterna har två balkonger och ligger på gaveln med ljusinsläpp från tre håll. Som köpare har du möjlighet att göra tillval för att sätta en personlig prägel på just din lägenhet.
Mer information om projektet
För mer information om projektet är ni välkomna att gå in på www.credentia.se. Där finns prislistor samt planritningar över tredje etappen.
Fakta
 • Pris
  Från 1 095 000 kr
 • Avgift
  Från 3 407 kr/mån
 • Total antal bostäder
  33
 • Antal bostäder till salu
  33
 • Antal rum
  2-4
 • Tillträde
  Preliminärt sommar/höst 2018
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Terrilörsgatan 5, lgh B1102 2 53 kvm 1 425 000 kr Till salu
Dokument & Länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.