NYPRODUKTION

Norrtälje / Grossgärdet / Brf Trollsländan

Toppenläge på attraktiva Esplanaden

Pris
Från 1 295 000 kr
Total antal bostäder
42
Antal bostäder till salu
4
Antal rum
1-4
Boarea
35 m² - 115 m²
Tillträde
Preliminärt planerat till våren 2018

Välkommen till Brf Trollsländan på Grossgärdet! Ett förstklassigt boende i centrala Norrtälje. Med ett av Norrtäljes mest efterfrågade lägen uppförs nu Brf Trollsländan som utgör tredje etappen av kvarteret Haren. Huskroppen sträcker sig längs soliga Esplanaden. Här kombineras havsnära boende med gångavstånd till charmiga Norrtälje stads utbud och service. Tillträde är preliminärt planerat till våren 2018.

Sponsrade länkar
Bilder
Illustrationsbild - Brf Trollsländan
Fakta
Beskrivning
42 välplanerade lägenheter
Tredje etappen utgörs av 42 väldisponerade och stilfulla lägenheter från 35-115 m². Här finns ett varierat utbud som sträcker sig från yteffektiva 1 rum och upptill rymliga 4 rum och kök. Många lägenheter har två balkonger och några har både balkong och generös terrass. Ett bekvämt boende med hög komfort och genomgående hög grundstandard där möjlighet finns att göra egna tillval för att skapa just ditt drömboende. Många lägenheter har två balkonger och några har både balkong och generös terrass. På det översta planet finns möjlighet till braskamin som tillval.
Lägenheterna är ritade av Sweco Arkitekter som brinner för att skapa arkitektur för ett långsiktigt hållbart samhälle och bidra till goda miljöer för dig som ska bo här.
Garage och hiss
Självklart finns hiss och parkering anordnas lättillgängligt i ett garage under innergården som du når via hissen. Förråd finns till varje lägenhet i källarplan.
Fakta
 • Pris
  Från 1 295 000 kr
 • Total antal bostäder
  42
 • Antal bostäder till salu
  4
 • Antal rum
  1-4
 • Boarea
  35 m² - 115 m²
 • Tillträde
  Preliminärt planerat till våren 2018
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Följ oss i sociala medier