NYPRODUKTION

Caleta de Vélez / Ägarlägenhet / Caleta Green

320 soldagar om året!

Pris
177 000 – 368 000 €
Boarea
98 – 186 kvm
Antal rum
3 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Andra kvartalet 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
115

Sponsrade länkar
Bilder
Illustrationsbild - Vissa terrasser med havsutsikt
Illustrationsbild - Poolområde med snackbar
Illustrationsbild - Terrass mot poolområdet
Illustrationsbild - Fina grönytor
Illustrationsbild - Intill golfbana
Illustrationsbild - Gemensamt gym
Illustrationsbild - Översikt
Fakta
Beskrivning
Caleta Green är ett nyproduktionsprojekt som ligger i ett lugnt och fint bostadsområde intill Baviera Golf. Projektet är beläget ca 10-15 minuters promenad från strand och båthamn och i närområdet finns det också vackra vandringsleder. Bostadsområdet ligger i en dal som gynnas av det idealiska mikroklimatet där du kan njuta av solen ca 320 dagar om året. På ca I,5 timmars bilfärd ligger Sierra Nevada som erbjuder skidåkning i världsklass.

I projektet finns det totalt 115 lägenheter med 2-4 sovrum, samtliga med 2 badrum. Lägenheterna har genomgående hög standard med golv, badrum och kök från ett av spaniens exklusivaste märken Porcelanosa. Köket kommer fullt utrusat, AC finns installerat med både kall- och varmluft i både sovrum och vardagsrum och samtliga lägenheter har stora fönsterpartier för att njuta av ljuset och det omgivande landskapet. I priset ingår både parkeringsplats i garage och förråd.

Lägenheterna i entréplan har både terrass och trädgårdar. På våningsplan 1 finns några lägenheter med normalstora terrasser men det finns också de med trappa till en privat takterrass. Därutöver finns det takvåningar i projektet.

I bostadsområdet kommer det finnas saltvattenpool, barnpool, social sncksbar, hängmattor, anlagda trädgårdar, lekplats, gym och mötesrum/sällskapsrum.

I Torre del Mar som ligger intill Caleta de Vélez finns både inomhusgalleria, sjukhus, vattenland och mycket mer. Man har också en av de absolut bästa strandpromenaderna på hela Costa del Sol med cykelbanor, löparbana i sanden, stort restaurangutbud, diverse sportaktiviteter, lekplatser och mycket mer. Här finns något för alla åldrar. Till Málaga tar det endast ca 30 minuter med bil.
Områdesbeskrivning
Caleta de Velez är en vacker litet kustort intill Medelhavet med strandpromenad och hamn med vackra bergskedjan Sierra Tejeda i bakgrunden. Det högsta berget heter Maroma och är över 2000 m högt och det blir faktiskt snöklätt till och från under vintern. Vackert och fascinerande att skåda på håll bland palmer i värmande sol. På bergssluttningarna i närheten finns många mysiga bergsbyar och i de bördiga dalarna finns böndernas fruktodlingar. Klimatzonen är sub-tropisk och därför odlas mycket tropisk frukter som mango och avacado, men här finns även citrusfrukter, vindruvor och oliver. På vinterhalvåret är klimatet ungefär som en skandinavisk sommar och då odlas även grönsaker, rotfrukter och jordgubbar.

Området passar både den aktiva familjen såväl dig som vill ta det lugnt och bo i ett tryggt och välskött område. Här finns en riktigt bra golfbana och det är även nära till vandringsleder. Vinterhalvåret är det ett populärt träningsområde för cyklister - allt från världseliten till motionärer. På lite mer än 1,5 h bilresa nås skidåkningen i Sierra Nevada, Europas solsäkraste och sydligaste skidanläggning. Vill man i stället ha lite storstadspuls eller ett rikt kulturutbud så finns storstaden Málaga på 30 minuters avstånd. Där finns även närmaste internationella flygplats.

Här finns både fiske- och småbåthamn, och intill finns en lång vacker strandpromenad sammanlänkad med Torre del Mar som ligger 2 kilometer väster om Caleta de Velez. Längs hamnen och strandpromenaden finns det gott om restauranger. På den fina stranden finns beachvollybollplan och flera lekparker.

Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns även trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns boende som passar alla!
På bekvämt cykelavstånd nås Aquavelis Water Park i Torre del Mar som har många åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

Varje lördag dukas det upp till lokal marknad längs huvudgatan. Här finns allt möjligt att köpa - kläder, keramik, lädervaror och växter. Det finns även lokalt odlad frukt och grönsaker till riktigt bra priser! Modern shopping i varuhus och även bio finns i det stora köpcentrummet El Ingenio uranför Torre del Mar. Missa inte denna mer okända spanska kustpärla på Costa del Sol!
Fakta
 • Pris
  177 000 – 368 000 €
 • Boarea
  98 – 186 kvm
 • Antal rum
  3 – 5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Andra kvartalet 2022
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  115
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Caleta Green 3 98 kvm 159 000 € Till salu
Caleta Green 4 117 kvm 177 000 € Till salu
Caleta Green 5 153 kvm 226 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier