Behållare Behållare
Dela

Finestrat , Villor
Camporrosso Villas

Antal rum
6 rok
Tomtarea
485 kvm
Preliminär inlyttning
2020
Upplåtelseform
Camporrosso Villas
Försäljningsstart
2018-06-29
Status
Annonsering
Antal objekt
10

Esmeralda & Perla

Vi har nöjet att presentera detta projekt som omfattar 10 lyxiga nybyggda villor i en magisk atmosfär.

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Kontor:
Dela
Villa Esmeralda
Villa Esmeralda
Villa Esmeralda
Visa alla 45 bilder
Beskrivning
2 unika typer av lyxiga villor i en magisk atmosfär med fantastiska vyer mot skyskraporna i Benidorm och Medelhavet. Villorna erbjuder utsikter, design, generösa fönsterpartier och en utmärkt kvalitet. Detta projekt skapar ett exceptionellt sätt att leva och trivas i året runt.

Villa Esmeralda består utav 3 plan. Entréplan är fördelat på 4 sovrum och 2 badrum. Stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om sällskapsutrymme och utgång till en stor terrass. Bottenplan består utav ett stort rum som kan fördelas och byggas om precis hur man vill. Övre plan består utav en enorm takterrass med gott om utrymme för solstolar och andra utomhusmöbler. Här kan man välja att ha en pool på takterrassen eller i trädgården.

Villa Perla är fördelad på 3 plan. Entréplan består utav 1 sovrum och 1 badrum. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om utrymme och utgång till terrass samt den stora trädgården med pool. Även här består bottenplan utav ett stort rum som kan fördelas och byggas om precis hur man vill. Övre plan består utav 3 sovrum och 2 badrum samt en stor terrass,

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!
Tomtbeskrivning
428-524 m2,
Service och kommunikationer
Tram (spårvagn) går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns bla i Playa San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Finns även flera bussavgångar om dagen.

4 min med bil till en stor handelsplats där det bland annat finns ett köpcentrum (C.C La Marina) med över 80 butiker och restauranger som bla, Media Markt, Jysk, H&M, Zara osv.
2 min med bil från bostadsområdet finns även en väldigt trevlig Go-Kart bana.
Endast 6 km från bostadsområdet ner till Benidorms fantastiska stränder.
Områdesbeskrivning
Finestrat är ca 40 min från Alicantes flygplats och ett stenkast från Benidorm. En kort biltur på ca 4 min finner man en utav Costa Blancas största handelsplatser, med ett brett utbud av butiker, restauranger och storhandel. Kända stränder som har belönats för deras kvalitet, säkerhet, renlighet och service finns i närheten. Ett utav Europas största vattenland (Aqualandia) samt möjlighet att simma med delfiner i djurparken MundoMar. Allt detta ligger endast några minuter bort med bil.
Fakta
Pris
515 000 – 580 000 €
Antal rum
6 rok
Tomtarea
485 kvm
Preliminär inlyttning
2020
Upplåtelseform
Camporrosso Villas
Försäljningsstart
2018-06-29
Status
Annonsering
Antal objekt
10
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Camporrosso Villas

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.