NYPRODUKTION

Nerja / Parhus / Capistrano Garden

Nyproduktion i vackra Nerja med panoramavy över Medelhavet!

Pris
395 000 – 435 000 €
Boarea
135 – 137 kvm
Antal rum
4 rok
Preliminär inlyttning
2019
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
4
Bilder
Illustrationsbild - Parhus med egen pool och stora terrasser
Illustrationsbild - Parhus med egen pool och stora terrasser
Byggnationen är igång och inflyttningen är 2019!
Översiktsbild
Planritning - Entréplan
Planritning - Övre plan
Planritning - Takterrass
Fakta
Beskrivning
Intill det populära området Capistrano Village byggs nu området Capistrano Garden. Här uppförs 4 parhus i två våningar med flertal terrasser, takterrass och privat pool. Från alla hus kommer man ha fantastisk havsutsikt!

Entréplan i hus 1, 2 och 3 består av 2 sovrum och ett badrum medan man i hus 4 har två sovrum och två badrum. De båda sovrummen har stora fönsterpartier och utgång till poolområdet.
På övre plan i samtliga hus finner man kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ytterligare ett sovrum och badrum. Intill köket finns en trappa som leder upp till den stora takterrassen och här finns också ett praktiskt förrådsutrymme. Från vardagsrummet och sovrummet har man utgång till ytterligare en balkong på över 9 kvm. Till hus 1, 2 och 3 finns parkeringsplats med carport.

I närområdet finns restauranger och matbutik och det finns också lokalbuss som passerar området. Ca 15-20 minuters promenad till den populära stranden Burriana.
Områdesbeskrivning
Nerja är en av de vackraste småstäderna i Spanien. Från början var Nerja en liten fiskeby som med tiden vuxit till en småstad med ca 21.000 invånare. Staden har lyckats behålla sin traditionella charm med vitkalkade hus utsmyckade med vackra smidesdetaljer. I "gamla stan" hittar man många smala gränder, flera helt utan trafik, samtidigt som alla moderna faciliteter man kan önska sig finns. Det finns ca 300 restauranger och tapasbarer i stan och självklart är paella en av rätterna som erbjuds på menyn.

Ortsnamnet kommer från morernas tid. Nerja hette från början Narixa, som på arabiska betyder ungefär källa eller överflöd av vatten, och här i området finns flera naturliga källor och floder. Nerjaområdet är grönt och frodigt året om. Naturen är vacker och dramatisk och erbjuder många vackra vyer med höga berg och djupa dalar. Med ca 320 soldagar om året och höga berg som skyddar området från kyla och hetta känns klimatet för oss från norra Europa som sommar året runt och därför är det ett populärt område året runt. Området kring Nerja ligger i Europas enda sub-tropiska växtzon. Bönderna i området odlar mest tropiska frukter som mango, avacado, chirimoya, men även citrusfrukter och mandelträd finns det gott om. På vintern odlar de även vanliga grönsaker och rotfrukter, samt jordgubbar. Nationalparken Sierra Almijara, Tejeda och Alhama med många höga bergstoppar omringar Nerja och några av dem får snö emellanåt på vintern. Det är även nära till nationalparken Sierra Nevada där man kan åka skidor på 2.100 - 4.300 m höjd ca 5-6 månader om året.

Balcón de Europa är Nerjas mest kända landmärke och en central plats för stadens aktiviteter. En promenad längs med Balcón de Europa erbjuder spektakulär panoramautsikt över hela kuststräckan. Det finns tolv stränder som ligger inom eller nära Nerja och orten kan skryta med några av de vackraste stränderna på Costa del Sol. Det finns allt från små mysiga badvikar till stora sandstränder som Playa Burriana eller den härliga stranden Playa de Maro som 2013 röstades fram som den bästa i Andalusien och den 2:a bästa i hela Spanien! Kristallklara vatten och oslagbart landskap gör att stranden i Maro är en solklar favorit för många. En härlig och vacker utflykt är att paddla havskajak mellan Burrianastranden i Nerja till Maro. Det finns många gömda små badvikar, turkost badvatten, grottor och vattenfall. I ett spanskt TV-program drog man man slutsatsen att "Paradiset existerar och det är här i Andalusien."

En av de mest populära sevärdheterna i området är de vackra droppstensgrottorna strax utanför Nerja. De upptäcktes 1959 av några pojkar från byn. Arkeologiska undersökningar har visat att
grottorna är mycket gamla och de har fungerat som boplats för människor för upp till ca 15-25.000 år sedan, men det finns ännu äldre lämningar från människor som är ca 40.000 år gamla, vilket gör grottorna till en av de äldsta boplatserna som upptäckts. Året runt är det ca 20 grader varmt i grottorna. Vi rekommenderar verkligen ett besök!
Fakta
 • Pris
  395 000 – 435 000 €
 • Boarea
  135 – 137 kvm
 • Antal rum
  4 rok
 • Preliminär inlyttning
  2019
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  4
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Capistrano Garden - Hus 3 4 137 kvm 435 000 € Till salu
Capistrano Garden - Hus 4 4 135 kvm 395 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier