NYPRODUKTION

Torrox Costa / / Duna Beach

Nyproduktion direkt intill stranden!

Pris
191 000 – 374 000 €
Boarea
69 – 100 kvm
Antal rum
3 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Andra kvartalet 2020
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
111
Bilder
Illustrationsbild - områdesbild
llustrationsbild - infinitypoolen i området
llustrationsbild - vardagsrum och kök i öppen planlösning
llustrationsbild - balkong
llustrationsbild - sovrum
llustrationsbild - helkaklade badrum med dusch
llustrationsbild - helkaklade badrum med badkar
llustrationsbild - exteriör design
Fakta
Beskrivning
I Torrox Costa, ca7 km från Nerja, längs med kuststräckan mot Malaga, kommer området Duna Beach byggas direkt intill stranden. Inflyttningsklart andra kvartalet 2020. Det finns lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt helkaklade badrum.

Lägenheterna har modern design och bra standard. De utrustas med stilrena kök och värmepump med A/C. I priset ingår även parkeringsplats i gemensamt garage och ett privat förråd! Alla lägenheter har uteplatser. I bottenplan blir det terrasser och högre upp balkonger med havsutsikt antingen med öster- eller västerläge, det finns även några med söderläge. Några av lägenheterna har även takterrasser med fin utsikt mot både hav och berg.

I området byggs även ett poolområde med infinitypool. Bostadsområdet ligger precis intill en fin lång sandstrand med strandpromenad. Det är nära till restauranger och strandbarer i både Torrox Costa och byn intill som heter El Morche.

Vänligen kontakta Mäklarhuset för mer information och visning på plats!
Områdesbeskrivning
Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.
Fakta
 • Pris
  191 000 – 374 000 €
 • Boarea
  69 – 100 kvm
 • Antal rum
  3 – 5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Andra kvartalet 2020
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  111
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Duna Beach 4 118 kvm 233 000 € Till salu
Duna Beach 3 88 kvm 194 000 € Till salu
Duna Beach 5 128 kvm 352 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier