Behållare Behållare
Dela

La Cala de Mijas , Radhus
Eden Phase 1

Boarea
139 – 189 kvm
Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
December 2022
Försäljningsstart
2021-08-19
Status
Försäljning pågår

Ett paradis som väntar på att bli upptäckt

Beläget på en av de mest inspirerande platserna och i en naturlig miljö på Spaniens södra kust med utsikt över den berömda golfklubben El Chaparral.

Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Denna exklusiva resort ger en perfekt balans mellan sinne, kropp och själ under den milda medelhavssolen och omfamnar konceptet med lyxresort som tillfredsställer alla dina behov.

Detta eleganta projekt presenterar samtida arkitektoniska linjer som smälter samman med miljön i total landskapsintegration. De hisnande stränderna i området ligger inom gångavstånd vilket gör detta till den perfekta platsen att njuta av varje aspekt av livet på Costa del Sol med din egen hälsoklubb, spa och en exklusiv conciergeservice för att täcka alla dina behov som ägare på Eden Resort & Club .

Beläget på Costa del Sol i ett område som uppskattas mycket av den mest kräsna köparen tack vare mängden utomhusaktiviteter som kan utföras under hela året. Det är perfekt beläget nära några av Spaniens bästa vita sandstränder bredvid Chaparral Golf & Country Club och dessutom bara några minuters bilresa från staden La Cala, känd för sitt utmärkta kök och sina blåflaggade stränder.

Denna unika resort har allt du behöver för att skapa din egen livsstil på Costa del Sol, med fantastiska gemensamma utrymmen och en fantastisk hälsoklubb. Förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande genom att träna i ditt kompletta gym och njut av vädret med vänner och familj tillsammans vid någon av poolerna. Ha kul, spela en omgång tennis varje dag eller fullända din golf på Putting Green.
Fakta
Pris
500 000 – 1 100 000 €
Boarea
139 – 189 kvm
Antal rum
4 – 5 rok
Preliminär inlyttning
December 2022
Försäljningsstart
2021-08-19
Status
Försäljning pågår
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Eden Phase I 4 119 kvm 500 000 € Till salu
Eden Phase I 5 173 kvm 1 100 000 € Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Eden Phase 1

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.