Behållare Behållare
Dela

Torre del Mar , Lägenheter
Edificio Mediterráneo

Boarea
66 – 106 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår

Gångavstånd till en av de bästa strandpromenaderna på hela Costa del Sol!

Pris
175 000 – 328 800 €
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Illustration - Fint läge intill en av de populärast strandpromenaderna
Illustration - Terrass med vacker havsutsikt
Illustration - Terrass med utsikt mot poolområdet
Illustration - Fasad
Hamnen i Caleta de Vélez som ligger intill Torre del Mar
Stranden
Stranden
Ingenio - Inomhus galleria i Torre del Mar
Planritning - 2 sovrum i markplan
Planritning - 2 sovrum
Planritning - 2 sovrum
Planritning - Takvåning med 2 sovrum
Visa alla 14 bilder
Beskrivning
Nu har du möjlighet att slå klorna i en modern och stilren lägenhet på kort gångavstånd från den populära stranden och strandpromenaden i Torre del mar! Lägenheterna är genomgående ljusa, med stora fönsterpartier och vitmålade väggar. I projektet finns både lägenheter med 2 och 3 sovrum, 66-106 kvm, med priser från 175.000 € till 328.800 €. I projektet finns det 2 takvåningar med extra stora terrasser och makalös utsikt! Garage tillkommer till en kostnad om 7.000 €.

I priset ingår komplett kök samt inbyggt AC-system i vardagsrum och sovrum. Samtliga lägenheter har 2 badrum, båda ljusa och stilrena.

Stranden i Torre del Mar har tilldelats blå flagga för god vattenkvalitet och bra service. Längs strandpromenaden finns gott om restauranger, men även många aktiviteter såsom beachvolleyboll, beachfotboll, lekparker, padelbanor och mycket mer. I Torre del Mar hålls årligen många tillställningar såsom konserter, flygshower och mycket mer. Man har sommartid tivoli för de mindre barnen intill strandpromenaden.

Eftersom lägenheten ligger så nära alla bekvämligheter når du det mesta gåendes. Vill du åka kommunalt så finns det goda bussförbindelser bland annat till Málaga.

Priser för lägenheter med 2 sovrum: 175.000-205.500 €.
Takvåningar med 2 sovrum: 296.500-328.800 €.
Priser för lägenheter med 3 sovrum: 211.000-238.800 €.
Områdesbeskrivning
Torre del Mar är en kuststad intill Medelhavet med en lång strand och vacker strandpromenad där det finns gott om restauranger. Strandpromenaden är 3 km lång och sträcker sig till småbåtshamnen i nästa by som heter Caleta de Vélez. Längs strandpromenaden finns många aktiviteter som beachvolleyplan, utegym, joggingspår i sanden och cykelbana. Intill fyren finns en lekpark för barn. I Torre del Mar är shoppingen koncentrerad kring gågatan inne i centrum. Shopping i varuhus och även bio finns i den stora moderna inomhusgallerian El Ingenio som ligger i utkanten av Torre del Mar, nära grannstaden Vélez Malaga. Varje torsdag, året om, är det lokal marknad i Torre del Mars centrum och man kan köpa allt från kläder till frukt och grönt.

I bakgrunden, norr om Torre del Mar ligger den vackra bergskedjan Sierra Tejeda. Det högsta berget heter Maroma och är över 2000 m högt och det blir faktiskt snöklätt till och från under vintern. Vackert och fascinerande att skåda på håll bland palmer i värmande sol. På bergssluttningarna i närheten finns många mysiga bergsbyar och i de bördiga dalarna finns böndernas fruktodlingar. Klimatzonen är sub-tropisk och därför odlas mycket tropiska frukter som mango och avacado, men här finns även citrusfrukter, vindruvor och oliver. På vintern är det mycket bra klimat i området med mycket sol och runt 18-20 grader på dagarna. Ungefär som en skandinavisk sommar och här odlas då även grönsaker, rotfrukter och jordgubbar.

Området passar både den aktiva familjen såväl dig som vill ta det lugnt och bo i ett tryggt och välskött område. Det är nära till vandringsleder i bergen och även till 18-hålsbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez. Playan är förstås samlingspunkten kring större delen av året, särskilt om sommaren. Det är också kul på sommaren att göra en utflykt till Torre del Mars vattenland Aquavelis, där både små och stora kan leka i vattenrutschkanorna. På vinterhalvåret är det ett populärt träningsområde för cyklister - allt från världseliten till motionärer. Vill man åka slalom eller snowboard på vintern så nås Europas sydligaste och solsäkraste skidanläggning med bil på 1h och 45 min, det är endast 14 mil till Sierra Nevada. Vill man i stället ha lite storstadspuls eller ett rikt kulturutbud så finns storstaden Málaga och den gamla stadskärnan Centro Histórico på 30 minuters avstånd. I Málaga ligger även den närmaste flygplatsen för både internationell och inrikes flygtrafik.
Fakta
Pris
175 000 – 328 800 €
Boarea
66 – 106 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Edifico Mediterráneo 4 106 kvm 211 000 € Till salu
Edifico Mediterráneo 3 80 kvm 175 000 € Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Edificio Mediterráneo

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn