NYPRODUKTION

Marbella / Lägenheter / EPIC Marbella

Pris
1 490 000 – 2 990 000 €
Boarea
170 – 248 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Försäljningsstart
2019-03-04
Status
Försäljning pågår
Etapp
1
Antal objekt
20

Sponsrade länkar
Fakta
Beskrivning
EPIC Marbella är ett nytt projektet designat i modern stil på populära Golden Mile mellan Marbella och Puerto Banús, bara en kilometer från kustvägen. Här bor du nära Puerto Banús, Marbella centrum, de bästa stränderna och ledande restauranger, hotell, golfbanor och andra populära platser.

Området kommer att bestå av 20 lägenheter fördelade på 5 byggnader på en tomt om 8.000 m2. Alla block innehåller 4 lägenheter, varje bottenvåning med en privat trädgård med utsikt över den designade trädgården.

Det gemensamma området har en stor pool, soldäck och designade trädgårdar, vilket gör för idylliska omgivningar i mest behagliga miljöer. EPIC Marbella symboliserar den högsta kvalitetsstandarden i fusion med funktionell och kreativ high-end lyxboende.

Lägenheterna är utformade med betoning på rymliga öppna ytor med högt i tak och stora fönsterpartier för det bästa naturliga ljuset hela dagen. Bostäderna i markplan kommer att ha källare på 106 till 154 m2 med utrymme för gym eller hemmabio. och penthouse med takterrasser på ca 160 m2.

Området kommer ha ett Wellnes SPA och GYM, 24 timmars säkerhet och concierge. Välkommen!
Områdesbeskrivning
Vackert omgärdad vid foten av berget Sierra Blanca och ner mot Medelhavet, fullt av grönskande vegetation, bereder vackra Marbella ut sig. Kombinationen berg och hav har givit staden sitt unika mikroklimat med sköna somrar och milda, behagliga vintrar. Här finns något för alla och de många olika rumsmiljöerna upphör aldrig att förvåna.

De centrala i de gamla delarna av Marbella är fullt av pittoreska torg och smala gränder. Runt apelsintorget ringlar sig massor av smågator med affärer, barer och restauranger och i den närbelägna saluhallen finns färska produkter av alla de slag. Omkring och nedanför huvudgatan Ricardo Soriano, tillika Marbellas viktigaste affärsgata, ligger de nyare stadsdelarna. Flera torg och trevliga uteserveringar leder ner till den nyrustade strandpromenaden som sträcker sig från fiskehamnen och ända bort till lyxhamnen Puerto Banús (7km) och genuint spanska San Pedro de Alcántara (10 km). Flera fast monterade utomhusgym som är gratis och mängder av välskötta lekplatser för barn. Stränderna inne i Marbella är många och fina och utbudet av nöjen är enormt. Trevliga små restauranger nära fiskehamnen, tapasbarer i små gränder och trevliga uteserveringar mot solnedgången i väster.

Utbudet av fritidsaktiviteter i Marbella är nästan outtömligt. Trevliga promender i berg eller efter strandpromenaden, aktiviteter på de många gym-, padel- eller tennisklubbarna och givetvis de många och internationellt erkända golfbanorna inom kommunen. Utöver detta finns också, på bara 2 timmars avstånd, skidåkning i världsklass i Sierra Nevada (3.300 meter över havet) från november till slutet på april och på en timma når man ett av Europas stora sufringparadis på beacherna norr om Tarifa.

Förutom alla aktiviteter finns också alltid de vackra bergen närvarande. Mängder av utstakade vandringsleder av olika svårighetsgrader och för den som vill upptäcka de genuina , levande vita bergsbyarna, nås både Ojén och Istán en kvart från Marbella. För den som vill uppleva en pulserande storstad är Málaga verkligen värt ett besök. De historiska stadsdelarna med alla museer och vackra byggnader, den moriska fästningen, romerska teatern, katedralen och givetvis den nya imponerande kryssningspiren Muello Uno med sitt breda utbud av restauranger och barer.

För den shoppingintresserade finns det mesta i Marbella. Mängder av småaffärer och högklassiga mataffärer med färsk fisk, kött, frukt och grönsaker. Flera shoppingcenters där La Cañada är det största med över 200 affärer. På bara några minuter nås lyxshopping i Puerto Banús eller på El Corte Inglés, varuhuset som har allt och lite till. Ytterligare några minuter västerut finns den urspanska staden San Pedro, som också tillhör Marbella. Fylld av torg, uteserveringar, affärer och energi.

Avstånd:
Flygplatsen i Malaga - 60 km
Nueva Andalucia & Puerto Banús - 3 km
Estepona -30 km
Málaga - 70 km
Fakta
 • Pris
  1 490 000 – 2 990 000 €
 • Boarea
  170 – 248 kvm
 • Antal rum
  3 – 4 rok
 • Försäljningsstart
  2019-03-04
 • Status
  Försäljning pågår
 • Etapp
  1
 • Antal objekt
  20
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
EPIC Marbella 4 170 kvm 1 390 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier