Sök Meny
Stockholm - Bromma / Beckomberga
Estrids krona - Bromma

Pris: 2 350 000 kr - 4 250 000 kr

Avgift: 3 337 kr - 4 963 kr / mån inkl värme, kallvatten och basutbud TV.
Total antal bostäder: 60
Antal bostäder till salu: 5
Antal rum: 2-4
Boarea: 55 - 85 kvm
Tillträde: Beräknas till jan-mars 2017

Stockholm - Bromma / Beckomberga

Drömmen om ett omsorgsfullt boende med karaktär

I kanten av skogsbrynet längs Beckomberga Skogsväg växer en ny spännande etapp fram. Här bor du med naturen inpå knuten i en vacker parkmiljö. Estrids Krona blir ett boende där vi lägger stor omsorg vid detaljerna för att skapa ett hem med karaktär.


Lägenheterna blir 2-4 rum och kök är ca 55-85 kvm. Alla lägenheter får stora inbjudande balkonger. Både solläget och utsikten över parkområdet har varit viktiga faktorer som har styrt utformning och placering. Estrids Krona har ett unikt läge i Beckomberga beläget på lilla Beckomberga Skogsväg med ett trivsamt skogsparti som närmaste granne. Här bor du ostört med naturen inpå knuten och följer årstidens skiftningar. Stadsdelen Beckomberga börjar nu bli klar och parken erbjuder trivsamma promenadstråk, fina grönytor och förskolor, uppskattade skolor och närservice. Varmt välkommen till Estrids Krona.

Kommunikationer
Det finns flera sätt att ta sig till och från Beckomberga. Närmaste T-banestation är Islandstorget med en restid på ca 25 minuter till Stockholm city med grön linje. Buss 113 stannar på Bällstavägen och på Spångavägen går busslinje 115 förbi Bromma sjukhus, vidare till Vällingby. Från Brommaplan går T-bana och busslinjer med förbindelser mot bland annat Kista, Sundbyberg, Solna och Mälaröarna.

Läs mer om Beckomberga och området på www.beckomberga.nu.

Fakta
 • Pris
  2 350 000 kr - 4 250 000 kr
 • Avgift
  3 337 kr - 4 963 kr / mån inkl värme, kallvatten och basutbud TV.
 • Total antal bostäder
  60
 • Antal bostäder till salu
  5
 • Antal rum
  2-4
 • Boarea
  55 - 85 kvm
 • Tillträde
  Beräknas till jan-mars 2017
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!