NYPRODUKTION

Storvreta / Fullerö Hage / Fullerö Hage - Brf Tallbacken 1 i Fullerö

Nybyggda 1:or och 3:or med möjlighet till omgående inflyttning!

Pris
1 350 000 – 2 450 000 kr
Boarea
35 – 91 kvm
Antal rum
1 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Möjlighet till omgående tillträde
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
52
Bilder
Bild från visningslägenheten
Fakta
Beskrivning
MÖJLIGHET TILL OMGÅENDE INFLYTTNING!

Nu finns möjlighet att förvärva nyproducerade bostäder med genomtänkt standard och tilltalande planlösningar i nytt område med förskola och natur runt knuten och med ett bra pendlarläge.

I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde fram och här uppförs brf Tallbacken 1 i Fullerö om totalt 52 st lägenheter framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av ett flerfamiljshus i fyra våningar med lägenheter i storlekarna 1-4 rok.

Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! Lägenheterna är välplanerade och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är av genomgående hög kvalité; såsom t ex köksinredning från Marbodal, induktionshäll, diskmaskin, helkaklade duschrum med elburen golvkomfortvärme och tvättmaskin/torktumlare.
Service och kommunikationer
Från Fullerö Hage har man nära till påfarten till E4:an som tar dig snabbt både söder- och norrut. Gränby Köpstad och Gränby Centrum ligger endast ca 5-10 min bort med bil och där hittar du all service du kan tänka dig!

I anslutning till Fullerö Hage på väg 290 går stadsbussarna 110 och 115 och i Storvreta hittar du Upptåget som tar dig in till Uppsala på ca 8 min samt till Arlanda på ca 35 min. Till tåget tar du dig lätt på cykel på ca 10-15 min.

I närliggande Storvreta finns flera livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral, tandläkare, äldreboende, bensinstation, egen brandstation samt miljöstation. I Handelsknuten hittar man gym, restaurang och möbelaffär m.m.

I Storvreta finns även flertalet förskolor, två grundskolor och en högstadieskola med fritidsgård. Ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom innebandy, fotboll och skidåkning i preparerade spår under vinterhalvåret. Vill man bada finns en badplats vid Fyrisån.

Både i Fullerö Hage och i Storvreta finns närheten till skogen och naturen som ett naturligt element och ger möjlighet till upptäcktsfärder för både stora och små!
Områdesbeskrivning
I Fullerö Hage växer just nu ett nytt bostadsområde fram. I första etappen kommer det att byggas friliggande villor, bostadsrättsradhus samt flerfamiljshus.

Längst i väster i första etappen byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus, varav ett av dessa hus är Brf Tallbacken 1 i Fullerö. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av ett flerfamiljshus med bostadsrätter i fyra våningar med 52 lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två!

I den södra delen av området finns en förskola med ca 200 platser. I närheten av förskolan kommer anläggs Solparken som planeras gränsa till skogen.

I området finns även plan för skola, multiidrottshall och äldreboende.

Intill Fullerö Hage finns idag redan ett värdshus samt en obemannad bensinstation. Planer finns även för trafikantservice i form av drivmedel, bilservice och fast food i direkt anslutning till Fullerö Hage.
Fakta
 • Pris
  1 350 000 – 2 450 000 kr
 • Boarea
  35 – 91 kvm
 • Antal rum
  1 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Möjlighet till omgående tillträde
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  52
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Följ oss i sociala medier