NYPRODUKTION

Torre del Mar / Villa / Green Homes

Moderna villor med fina materialval

Pris
362 000 – 469 750 €
Boarea
110 – 245 kvm
Antal rum
3 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Ca 12 månader från kontraktskrivning
Upplåtelseform
Villa
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
3

Sponsrade länkar
Bilder
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Bild från visningshus
Visa alla 16 bilder
Fakta
Beskrivning
Green Home består av energieffektiva villor som byggs efter köparens önskemål. Här har man flertal tillvalsmöjligheter såsom pool och källarvåning. Beräknad inflyttning är ca 12 månader från det att kontraktet är signerat. Husen har modern planlösning med öppna ytor, stora fönsterpartier och 2-3 sovrum. Fint läge nära golfbana, båthamn, köpcentrum, vattenland och kilometer lång strandpromenad med många restauranger.
Områdesbeskrivning
Torre del Mar var fram till 70-talet en liten fiskeby. Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är en populär badort som under sommartid lockar många.
Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Det finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och kaféer. På en sträcka utmed stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.
Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. Förutom en 18- hålsbana och en driving range erbjuder Caleta de Velez en mysig fiske- och båthamn.

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.
I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga har man byggt köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och en biosalong. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

I Torre del Mar hålls olika festligheter under året där det exempelvis i februari hålls en karneval, under påskveckan hålls processioner med musik, i maj hålls Romena, 24 juni hålls fiesta de San Juan, 16 juli hålls Maritime Procession av Virgen del Carmen, i juli hålls även Fiesta de Las Melosas och Feria de Torre del Mar m.m.
Fakta
 • Pris
  362 000 – 469 750 €
 • Boarea
  110 – 245 kvm
 • Antal rum
  3 – 5 rok
 • Preliminär inlyttning
  Ca 12 månader från kontraktskrivning
 • Upplåtelseform
  Villa
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  3
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Green Homes 3 106 kvm 362 000 € Till salu
Green Homes 4 140 kvm 387 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier