Behållare Behållare
Dela

Peñoncillo , Radhus
Mary´s Hill

Boarea
230 – 445 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Första kvartalet 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
29

Imponerande havsutsikt och hög kvalité

Pris
299 000 – 399 000 €
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Beskrivning
Endast 400 meter från havet ligger Mary´s Hill, områdets mest exklusiva bostadsprojekt! Med genomgående hög standard och panoramautsikt över Medelhavet så är det här ett prisvärt boende för finsmakaren!

I området finns en infinitypool med vattenfall ner till barnpoolen. Runt om poolområdet finns trevliga grönytor med plats för solstolar. Från poolområdet kan man njuta av den magiska utsikten över Medelhavet i en rogivande och vacker miljö!

Husen har material av högsta kvalitet och en modern design med trevliga sällskapsytor och stora fönsterpartier. De stora fönsterna ger husen ett naturligt och trevligt ljusinsläpp och låter dig bli ett med hav och natur. Samtliga hus har flertal terrasser, samtliga med havsutsikt och husen erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vissa av husen har man till och med havsutsikt från badrummet som ligger intill master bedroom - Perfekt för livsnjutaren! På takterrassen kan man njuta av en 360-graders vy som är något alldeles extra!

Samtliga hus har privata garage med plats för 1-2 bilar med elektrisk port.

I projektet kommer man ges möjlighet att välja mellan ett visst antal klinkergolv och badrumsinredning kostnadsfritt. Likaså kommer man utan kostnad kunna välja mellan ett antal köksluckor och bänkar i silestone. Du kommer dessutom få möjligheten att skräddarsy din bostad och köpa till automatiseringssystem för att få ett Smarthouse, AC, jacuzzi på takterrasen m.m.

Mary´s Hill ligger intill kusten i Peñoncillo som hör till Torrox Costa. Från Mary´s Hill tar det ca 6 minuter att promenera till stranden. Peñoncillo har ett ostört läge bara 5-10 minuter från Nerja och Torrox. Området har blivit utsett att ha Europas bästa klimat.

I Bostadsväljaren/Navigatorn kan du se pris, planlösning och utsikt från vardera hus. Där framgår också vilka hus som finns tillgängliga.
Kontakta oss redan idag så är du ett steg närmare en långtida njutning med 320 soldagar om året och en fantastisk utsikt!


De flesta av husen har 3 sovrum, 2 badrum, 1-2 garageplatser och flertal terrasser - Samliga med havsutsikt!

Garageplan;
Samtliga bostäder har i nedre plan garageplats för 1-2 bilar. Samtliga har garageport med elektrisk port. I nedre huslängan har man ingång direkt från gatan, medan man i övre huslängan åker in i ett gemensamt utrymme där man sedan i anslutning till sitt hus har privata platser med port.

Våning 1;
En våning upp finner man vardagsrum och kök i öppen planlösning. I priset ingår köksskåp, bänkskiva i silestone med diskho och rostfria vitvaror. Man kommer kunna uppgradera till integrerade vitvaror eller vitvaror som styrs genom wifi mot ett tillägg. Från vardagsrummet har man utgång till en rymlig terrass med fantastisk havsutsikt. Från den övre längan har man dessutom en utgång från köket mot husets baksida där man från de flesta husen ser Nerja, hav och berg.

Våning 2;
I detta våningsplan är sovrummen samlade. I de flesta husen har man från badrummet i master bedroom ett fönster som tillåter dig att njuta av den fantastiska Medelhavsutsikten även från duschen eller badkaret. Möjlighet finns att ändra till dusch om man önskar. Även i detta våningsplan har man en terrass med havsutsikt.

Takterrass;
Alla hus har stora takterrasser med panoramavy som är något utöver det vanliga!
I den främre huslängan har man en halv trappa upp, från takterrassen, en privatgrind mot poolområdet.
Service och kommunikationer
I Peñoncillo kan vi hitta restauranger och strandbarer såsom Pepe Oro och Almanzor. Det finns en mindre matbutik i närområdet och bara några kilometer bort finns också stora kedjor såsom Lidl, SuperSol, Mercadona och Aldi. Längs huvudgatan har man på måndagarna även den lokala marknaden i Torrox.
I Torrox finns också gott om restauranger och barer och också några diskotek för den som är danssugen.

Det går gott om bussar längs huvudleden, väg 340, i riktning både mot Nerja och Malaga. Det går också att ta sig till Nerja med bil på 10 minuter och det går även bra att cykla eller gå till Nerja längs havet.
Områdesbeskrivning
Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 delar; Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Torrox är den ort som blivit utsedd att ha Europas bästa klimat. Det beror på att bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern och floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Längs kusten har man flera fina stränder och en härlig strandpromenad. Det finns också många naturaktiviteter i närområdet såsom, Sierra Tejedas naturreservat, vandringingsleder, grottor, floder m.m. Det finns också dykcenter i både Torrox och Nerja.
Fakta
Pris
299 000 – 399 000 €
Boarea
230 – 445 kvm
Antal rum
3 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Första kvartalet 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
29
Dokument & Länkar
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Mary´s Hill 4 236 kvm 329 000 € Kommande
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Mary´s Hill

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.