NYPRODUKTION

La Cala de Mijas / Ägarlägenhet / Navigolf Suites

Storslagna terrasser med vidunderlig havsutsikt

Pris
169 000 – 469 500 €
Boarea
43 – 114 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Q1 2023
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
82
Bilder
Fakta
Beskrivning
Med några hundra meter från havet ligger Navigolf Suites som erbjuder lägenheter med hög standard och vacker utsikt över Medelhavet. Här finns allt nära till hands. Allt från berg och vackra stränder till storslagna golfbanor och en mängd utomhusaktiviteter.

Alla bostäder erbjuder storslagen utsikt över havet från terrassen som befinner sig i anslutning till vardagsrum och sovrum. Lägenheterna har rymliga rum och stora fönster som ger mycket naturligt ljusinsläpp.

I lägenheterna ingår ett garage, förråd, luftkonditionering och golvvärme (vardagsrum och sovrum). Inredningen är av genomgående hög kvalitet och lägenheterna säljs med fullt utrustat kök med vitvaror från Bosch. Man erbjuds dessutom möjligheten att få designa sina egna kök.
Projektet består av 82 bostäder med 1 till 3 sovrum. Värt att nämna är att höjden på fastighetens bottenvåning är 10 meters över marknivån. På detta sätt kommer du även från entréplan att ha säkerhet och utsikt.

Navigolf Suites är en inhängnad förening med tillgång till pool, gym, lekpark till barnen, tennis- och paddelbana samt grönområde.

La Cala de Mijas har ett strategiskt läge inom Costa del Sol som gör att du kan ta dig till flygplatsen på 25 minuter och till mer än 30 golfbanor på mindre än 20 minuter. Du kan också ta dig till affärsområdet La Cañada eller till Miramar Shopping Centre på mindre än 10 minuter och till stränderna i Cabo Pino eller Playamarina på mindre än 5 minuter. La Cala de Mijas lyckats bevara sin spanska charm och vackra natur.
Områdesbeskrivning
I Cala de Mijas finns det många trevliga restauranger, småbutiker, strandbarer och en vacker strandpromenad att njuta av. Staden erbjuder ett trevligt liv i ett lugnare tempo, som inte tas över helt av turism, men som erbjuder bra faciliteter och en härlig gyllene sandstrand.
Perfekt läge för livsnjutaren och golfälskaren!
Fakta
 • Pris
  169 000 – 469 500 €
 • Boarea
  43 – 114 kvm
 • Antal rum
  2 – 4 rok
 • Preliminär inlyttning
  Q1 2023
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  82
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Navigolf Suite 3 64 kvm 248 300 € Till salu
Navigolf Suite 2 45 kvm 169 000 € Till salu
Navigolf Suite 4 109 kvm 407 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan
Navigolf Suites

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier