NYPRODUKTION

Säter / Småhus / Nyproduktion Burhagen Säter - Sjötäktsvillan AB

Var med och utforska ett helt nytt område med fantastiska hus i Säter

Upplåtelseform
Småhus
Status
Annonsering
Etapp
1
Antal objekt
7
Bilder
Fakta
Beskrivning
I samband med att kommunen släpper nya tomterna i Burhagen, Säter så kommer vi att presentera möjligheten för er att bygga och bo i detta nya område.
Sjötäktsvillan kommer att tillsammans med dig skapa ett boende i högsta kvalitet med alla tänkbara möjligheter till egna önskemål.
Allt detta kommer att presenteras tillsammans med Kommunens byggnadsnämnd, representant från Handelsbanken i Säter samt Mäklarhuset i Borlänge/Säter.
Vi ordnar en Bygga/Bo kväll på Biografmuseét i Säter torsdagen den 26/4 kl 1900-2100 där du får möjlighet att ställa alla frågor du vill kring att bygga och bo i Säter och Mora By.
Se inbjudan bland bilderna. Anmäler dig gör du enkelt i länken anmälan till visning här till höger. Vi bjuder självklart på fika.
Tomtbeskrivning
Friköpta tomter
Områdesbeskrivning
Ett centralt beläget område där det planerats för 20 tomter i högt och vackert läge. Tomter som erbjuder lugnt och tryggt boende med naturen inpa° knuten. Inom ga°ngavsta°nd finns sa°va¨l en sjo¨, golfbana, va°rdcentral, badbassa¨ng, idrottsplats, motionsspa°r och ishall. Med promenadskor na°s skolor och den unika innerstaden pa° ca 10 minuter. Just na¨rheten a¨r en av styrkorna med Sa¨ter som boendeort. Na¨rheten inom staden, men ocksa° na¨rheten till Falun Borla¨nge-regionen. So¨ker du lugn och ro och trygghet sa° kanske du just har hittat hem!
Fakta
 • Upplåtelseform
  Småhus
 • Status
  Annonsering
 • Etapp
  1
 • Antal objekt
  7
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier