NYPRODUKTION

Torrox Costa / Lägenhet / Panorama Beach

Toppenläge direkt på stranden!

Pris
177 000 €
Boarea
47 kvm
Antal rum
2 rok
Preliminär inlyttning
Omgående
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
1

Sponsrade länkar
Bilder
Områdesbild
Områdesbild
Kök i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Vardagsrum i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Terrass i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Sovrum i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Sovrum i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Badrum i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Badrum i visningslägenhet (byggföretagets bild)
Poolområde med havsutsikt
Solstolsyta vid poolområdet
Områdesbild
Fakta
Beskrivning
Panorama Beach är ett nyproduktionsprojekt som ligger direkt på stranden i Torrox Costa. Genomgående hög standard och mycket attraktivt läge! Strandpromenad finns direkt intill området och det är nära till restauranger. Alla lägenheter har havsutsikt. Det finns gemensamt poolområde med infinitypool och solterrass i söderläge med havsutsikt. Lägenheterna är energieffektiva och har modern stil. Garage och förråd finns i byggnadens källarplan med hiss upp till våningsplanen. Totalt finns 84 bostäder i det här projektet. Projektet är färdigställt sommaren 2018, så här kan ni flytta in direkt!
Service och kommunikationer
Bussar finns till Malaga, Torre del Mar, Nerja, Almuñecar och Torrox Pueblo.
Områdesbeskrivning
Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
Fakta
 • Pris
  177 000 €
 • Boarea
  47 kvm
 • Antal rum
  2 rok
 • Preliminär inlyttning
  Omgående
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  1
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Panorama Beach 2 47 kvm 177 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier