NYPRODUKTION

29770 / Radhus / Peñon del Mar

Radhus med underbar utsikt

Pris
219 000 €
Boarea
190,8 – 221 kvm
Antal rum
2 – 3 rok
Preliminär inlyttning
2021
Försäljningsstart
2019-09-05
Status
Annonsering
Antal objekt
19

Här får man ett helt nytt hus 550 meter från meddelhavet med utsikt till både berg och hav.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Beskrivning
Dessa vackra radhus ligger mycket bra i El Peñoncillo urbanisering av Torrox Costa och bara 670 meter från stranden med vacker utsikt över både havet och bergen.
Husen har material av högsta kvalitet och en modern design. Stora fönster och glasssessioner lyser hem med naturligt ljus och komfort.
I de gemensamma områdena hittar vi en gemensam pool och grönt område för utomhusavslappning.
Alla bostäder inkluderar garage, luft- och varmluftssystem och belysning av ljuspunkter med LED-strålkastare i hela huset.
Bland dess rum hittar vi 2 sovrum, ett av dem med eget badrum och privat terrass, 2 badrum, samt ett vardagsrum, kök och hall.
De privata utomhusområdena är: Terrass eller uteplats på sin första nivå, en privat terrass i sovrummet och ett stort solarium på husets övre plan.
Du kan köpa till extra som: hemmeautomatiseringssystem / Samrthouse, kök eller en privat jacuzzi på takterrasen.
Service och kommunikationer
Buss station finns i närhet. Bussarna till Malaga eller Nerja.
Områdesbeskrivning
El Peñoncillo är ett växande bostadsområde. Det ligger i den östra delen av Torrox Costa. I dess omgivningar kan vi hitta restauranger som Pepe Oro strandbar, Almanzor barrestaurang bland andra och en vacker strand vid området.
Mot berget hittar vi flera intressanta platser för dig som föredrar naturliga aktiviteter. Sierra Tejedas naturreservat och dess omgivningar kombinerar vackra familjevandringar. Där kan du besöka flera mycket gamla vandringsleder, grottor, floder, campingplatser och rastplatser där man före i tiden stannade för att ge mat till åsnor och villa en stund innan man fortsatte gå mot exempelvis till Granada.
Bara 5 minuter från Torrox Costa och Nerja 10 minuter från denna lugnt bostadsområde park och har mycket att erbjuda.Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
Fakta
 • Pris
  219 000 €
 • Boarea
  190,8 – 221 kvm
 • Antal rum
  2 – 3 rok
 • Preliminär inlyttning
  2021
 • Försäljningsstart
  2019-09-05
 • Status
  Annonsering
 • Antal objekt
  19
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Peñon del Mar 3 221 kvm 219 000 € Till salu
Peñon del Mar - A1 3 190,8 kvm 219 000 € Till salu
Peñon del Mar A7 3 213 kvm 219 000 € Till salu
Peñon del Mar A3 - A4 3 213,2 kvm 219 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Karta
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier