Behållare Behållare
Dela

Torre del Mar , Ägarlägenhet
Playa Marinsa

Boarea
94 kvm
Antal rum
4 rok
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår

Nära en av de populäraste stränderna på Costa del Sol

Pris
550 000 €
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Bild från takvåningen
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Områdesbild
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Bild från takvåningen
Visa alla 18 bilder
Beskrivning
Playa Marinsa är ett bostadsområde bara några hundra meter från stranden i Torre del Mar. I föreningen har man både ett fint poolområde, vackra grönytor, lekplats och tennisbana. Torre del Mar är en levande kuststad med en väldigt trevlig strandpromenad. Här är det lätt att promenera då det mesta är plant och längs stranden finns fina cykelvägar samt ett joggingspår i sanden. I området finns det gott om restauranger och småbutiker och man har även närhet till inomhusgallerian Ingenio samt till vattenlandet Aquavelis. För den som gillar golf så ligger den populära golfbanan Baviera i området intill och man har även närhet till Añoreta golf. Området ligger endast ca 30 minuter från Malaga och det är därför väldigt smidigt att flyga till sitt alldeles egna semesterparadis!
Service och kommunikationer
I Torre del Mar finns gott om bussar och man kan åka både mot Malaga och mot Nerja.
Områdesbeskrivning
Torre del Mar var fram till 70-talet en liten fiskeby. Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är en populär badort som under sommartid lockar många.
Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Det finns även en cykelbana och en preparerad bana i sanden för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och kaféer. På en sträcka utmed stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.
Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. Förutom en 18- hålsbana och en driving range erbjuder Caleta de Velez en mysig fiske- och båthamn.

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.
I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga har man byggt köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och en biosalong. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek.

I Torre del Mar hålls olika festligheter under året där det exempelvis i februari hålls en karneval, under påskveckan hålls processioner med musik, i maj hålls Romena, 24 juni hålls fiesta de San Juan, 16 juli hålls Maritime Procession av Virgen del Carmen, i juli hålls även Fiesta de Las Melosas och Feria de Torre del Mar m.m.
Fakta
Pris
550 000 €
Boarea
94 kvm
Antal rum
4 rok
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Playa Marinsa 4 94 kvm 550 000 € Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Playa Marinsa

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.