NYPRODUKTION

Benajarafe / Ägarlägenhet / Residencial Berizon 2

Prisvärd nyproduktion nära Málaga!

Pris
154 500 – 164 500 €
Boarea
67 – 113 kvm
Antal rum
3 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 4 år 2020
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
24

Sponsrade länkar
Bilder
Område och projektet
Ilustrationsbild
Ilustrationsbild
Ilustrationsbild
Ilustrationsbild
Ilustrationsbild
Ilustrationsbild
Fakta
Beskrivning
Attraktivt tillfälle! I Benajarafe som ligger ca 2,5 mil (15-20 min) från Malaga finner du detta spännande nyproduktionsprojekt med 24 välplanerade lägenheter med 2 sovrum. Lägenheterna har en genomgående bra standard och kommer vara försedda med stilrena kök med vitvaror, värmepump med A/C och sovrum med inbyggda garderober med skjutdörrar. I priserna ingår parkeringsplats i gemensamt garage! En del av lägenheterna har också förråd inkluderat i priset!
Lägenheten har både en vanlig terrass och en takterrass. Havsutsikt! I området finns ett gemensamt poolområde och gym. Från bostadsområdet är det gångavstånd (ca 500-600 meter) till en lång och vacker sandstrand, flertal mysiga restauranger, mataffär, apotek, busshållplats och bank.
Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!
Service och kommunikationer
Busshållsplats finns längs huvudleden och här kan man åka både mot Málaga och Vélez Málaga.
Områdesbeskrivning
Benajarafe ligger ca 2,5 mil öster om Malaga längs med kusten, och det är även nära till Rincón de La Victoria och är en lugn, trevlig mindre stad ca 12 km öster om Malaga. Många spanska familjer har semesterhus här, vilket gör att befolkningen tredubblas under sommaren.

I Benajarafe har man en väldigt fin och lång sandstrand med flera restauranger intill. Playa de Rincón de la Victoria är också en populär strand som är 2 km lång och mycket familjevänlig strand då det inte brukar vara så mycket vind och vågor. Eftersom stranden är lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns en strandpromenad med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

För golfälskare är det nära till golfbanan Añoreta . Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet. Det är även nära till golfbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez.

I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna. I februari hålls en musikfestival, i juli hålls Feria de Rincón de la Victoria samt Maritime fiesta av Virgen del Carmen och i september håller staden den årliga Festival de la Boqueron, vilket är en ansjovisfestival.

Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade. Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klipporna. I Benagalbon finns ett museum för modern konst.
I Torre de Benagalbon hittar man den romerska platsen som är en viktig arkeologisk plats där man hittat rester av fenicisk keramik, ett spa med motsvarande badrum och latriner samt en romersk villa med tretton mosaiker som var väldigt värdefulla.

Casa Fuerte de Bezmiliana ligger i ett grönområde och fungerar idag som en utställningshall med konstverk från kända konstnärer och konserthall. Fortet byggdes runt 1766 för att skydda staden mot engelska pirater. Det finns två vakttorn i staden som hade till uppgift att övervaka havet från piratattacker - el Cantal och Torre de Benagalbon.
Cueva del Tesoro är en rad grottor som bildats under havsytan av strömmar och vågor under en lång tid. Man har hittat grottmålningar och föremål och det pratas om en dold skatt med guldmynt.

Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado och citrusfrukter trivs bra här.
Fakta
 • Pris
  154 500 – 164 500 €
 • Boarea
  67 – 113 kvm
 • Antal rum
  3 rok
 • Preliminär inlyttning
  Kvartal 4 år 2020
 • Upplåtelseform
  Nyproduktion
 • Status
  Försäljning pågår
 • Antal objekt
  24
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
Residencial Berizon 2 - Takterrass 3 113 kvm 154 500 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier