Storhogna Fjällby

Storhogna Fjällby

Pris
1 595 000 – 3 245 000 kr
Storhogna —

Storhogna Fjällby


Pris
1 595 000 – 3 245 000 kr

Storhogna —
BRF Storhogna Fjällby med tre olika hustyper

Nu har vi äran att presentera ett nytt projekt i Storhogna med tre olika hustyper. Med enskilt läge samtidigt som skoterled, längdspår och Storhognas skidaläggning finns i närheten kan det inte bli bättre. En kort promenad bort når man även nöjespalatset Storhogna M med restaurang, gym, bowling, relax m.m. Sommartid erbjuder Storhogna många vandrings- och cykelleder, bra bärplockning och fina utflyktsmål.

Välj mellan ett hus på 80 kvm, 51 kvm eller 25 kvm. Husen håller fin standard med lamellgolv och träpanel som skapar en hemtrevlig känsla. Bastu finns i de två större husen och braskamin finns som tillval. Alla hus har varsin altan, perfekt för vårvinterns första strålar och takdropp.

Preliminär inflyttning är Q4 2023 för husen på 80 kvm och 51 kvm och Q4 2024 för de minsta husen.

Hur köpet i BRF Storhogna Fjällby går till?
1. Intresseanmälan
2. Bindande förhandavtal
3. Upplåtelseavtal skrivs 5-6 månader innan tillträde. 10 procent erläggs i handpenning.
4. Tillträde och nycklar lämnas ut.


Avgift
1 589 – 3 328 kr
Boarea
25 – 80 kvm
Antal rum
1 – 5 rok
Preliminär inlyttning
Q4 2023
Försäljningsstart
2022-04-13
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
20

Intresseanmälan

Kontakta Julia för mer information kring visningsmöjligheter.

Julia Fredin
Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion

Beskrivning


01
Service och kommunikationer

För er som vill lämna bilen hemma går det att boka en både miljövänlig och smidig resa med tåg till/från järnvägsstationen Röjan/Vemdalen där transferbuss Snöpendeln ansluter för vidare resa till/från Klövsjö, Storhogna, Vemdalsskalet, Vemdalen by och Björnrike. Transfertiden är ca 10 – 25 minuter. Tågen går från Malmö via Göteborg och vidare uppåt utan byten. Det går också dagtåg från Stockholm. Tågen går under vintern. Sommartid går inlandsbanan förbi Röjan. Från Cityterminalen i Stockholm och hela vägen till Vemdalen kan du också åka med bussen Härjedalingen som sedan stannar på flera ställen i vårt område. Härjedalingen går hela året. Det går även smidigt att flyga till Sveg eller Östersund från Stockholm Arlanda. Snöpendeln går mellan skidområdena dagtid under vintern annars erbjuder Europcar hyrbilar från flygplatserna.


02
Områdesbeskrivning

Storhogna erbjuder förutom alpin skidåkning på kalfjället, även rösade leder samt preparerade längdspår. Det här är utgångspunkten för olika aktiviteter som hundspannsturer, längdturer och guidade skoterturer.

Skidåkning
Totalt finns drygt 60 km sammanhängande spår för både skate och klassisk stil. Spåren går upp på 800 meters höjd, är snösäkra och prepareras dagligen, eller efter behov, hela säsongen. Storhognas har duktiga längdåkningsinstruktörer är utbildade och hjälper dig utveckla din skidåkning om du vill. Skidspåren prepareras av Storhogna och SkiStar tillsammans. Här är det en ren njutning att träna längdåkning i bra preparerade spår som även bjuder på vackra fjällvyer. I Storhogna finns även alpin åkning på 100% natursnö. Åkningen passar alla och systemet hänger ihop med Klövsjös skidbackar som erbjuder områdets mer utmanande skidåkning. Här finns alltså något för alla! Samma liftkort gäller här som i resten av skidområdet.

Service och restauranger
Storhogna Högfjällshotell och Spa har anordnar flera temahelger under året och många går i idrottens tecken. Vad sägs om löpteknikhelg, Vasaloppsupptakt eller längdteknikträning?

På Storhogna Högfjällshotell & Spa kan man njuta av härlig avkoppling. Efter en dag på fjället väntar tända brasor, pool, bubbelbad och väldoftande bastubad om man vill. Storhogna Högfjällshotellet har också gjort sig känt för sin fina restaurang. Hotellet har en härlig, fristående fjällbastu med utomhusjacuzzi som går att boka för några timmar. Mitt på Storhogna finns allaktivitetshuset M med restaurang, bowling, biljar och gym. Storhogna M har blivit ett populärt tillhåll för hela familjen och anordnar afterski och ibland shower och andra jippon. Det pågår flera kommersiella utvecklingsprojekt i området och orten har som ambition att skapa fjällens finaste fritidsby.

Familjeliv
Sommaren blir en allt mer välbesökt period i hela området och därför satsar man vidare med nya investeringar. Här har man skapat pumptrack- och shorttrackbanor för cykel, man inventerar övriga cykelleder och skapar äventyrsvandringar för barn. Har man Storhogna som bas finns fjället nära även för de minsta barnen och hela familjen kan njuta av miljön. I närområdet finns mycket att upptäcka. Vad sägs om vattenfall eller Plupp som har en egen kåta på Högfjällshotellet?


Området

Använd kartan
X

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.