Behållare Behållare
Dela

Fuengirola ,
Sun Valley

Antal rum
2 – 3 rok
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
23

Ett nytt bostadsområde med fördelarna med en miljö av högsta kvalitet och avskildhet.

Pris
275 000 – 410 000 €
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
Sun Valley är ett nytt projekt med 23 lägenheter som Taylor Wimpey Spanien har designat för att komplettera sitt fastighetserbjudande i La Cala Golf Resort tillsammans med Natura, som för närvarande är under uppbyggnad.

Bostaden är utvecklad på toppen av kullen som dominerar Europa Golfbana, med ett dominerande läge som ger panoramautsikt över golfbanan och havet. Alla lägenheter har en sydlig, sydvästlig orientering, vilket drar nytta av permanent ljusstyrka hela dagen.

Alla lägenheter har stora terrasser med glasräcke för att njuta av den otroliga utsikten över golfbanan och bottenvåningen har även en privat trädgård med utsikt över poolen, resortens trädgårdar och den omgivande golfbanan.

Husen har en modern fördelning under konceptet "total living" där utrymmena utnyttjas maximalt, med ett stort vardagsrum integrerat med terrassen genom stora fönsterpartier.

Bostäderna är utrustade som standard, med färdiga garderober, luftkonditionering, kök utrustat med vitvaror, ett paket LED-lampor installerade och fullt utrustade badrum med möbler, spegel och skärm. Dessutom erbjuds ett paket med tillbehör för personlig anpassning av hemmet.

De 23 lägenheterna har en gated community och en parkeringsplats med en pergola med en tilldelad plats för varje bostad. Och förutom en vuxenpool och en barnpool med gemensamma trädgårdar öppna mot dalen.
Fakta
Pris
275 000 – 410 000 €
Antal rum
2 – 3 rok
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
23
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Sun Valley II 4 160 kvm 340 000 € Till salu
Sun Valley II 3 127 kvm 275 000 € Till salu
Sun Valley III 3 250 000 € Till salu
Sun Valley III 3 240 000 € Till salu
Sun Valley III 4 300 000 € Till salu
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Sun Valley

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.