NYPRODUKTION

Estepona / Costa del Sol / The Edge

Status
Försäljning pågår
Bilder
Fakta
Beskrivning
Toppmodern nyproduktion på stranden.
The Edge är ett magnifikt lyxprojekt precis vid stranden några minuter från Estepona och Sotogrande. Noggrant utformat för att erbjuda maximal komfort, avslappning och lyx, med 24 timmars bevakning, 3 infinity-pooler och Paddle tennis.

Ett projekt på nästan 10.000 kvm i en unik miljö, där 68 lägenheter och exklusiva takvåningar samt 2 unika och magnifika villor byggs med de bästa materialen och ytbehandlingar. Utformat efter de oslagbara möjligheterna som finns hos den plats där det ligger, och anpassat för de personer som kommer att leva i det. Stora grönområden, stora pooler och fantastisk design.

Byggnaderna, med dess enkla former, har fint dragna kurvor. Dessutom utvecklas en spaavdelning och gym där kan du ta hand om din kropp och ditt sinne. Magnifik utsikt över soluppgång och solnedgång året runt från byggnadens terrasser och uteplatser. Naturliga miljöer, stora utrymmen, ädla och moderna material, allt inuti har utformats med största omsorg för att göra varje bostad till ett hem. Genom sina stora glasfönster kommer du att ha en ständig tillgång till ljuset, Medelhavet, stranden, horisonten och utsikt så långt ögat kan nå.

Lägenheterna har olika storlekar och planlösningar, 2, 3 och 4 sovrum och även med egen trädgård för de som ligger på markplan. Takvåningar med 3 och 4 sovrum, har stor terrass med fantastisk utsikt över havet och med egen pool.FAKTA
Pris: 485.000 € - 1.671.000 €
Avgift: Ca 300 €/mån - 700 €/mån
Total antal bostäder: 70
Antal bostäder till salu: 29
Antal rum: 3, 4 eller 5
Boarea: 71,5 kvm - 149,2
Tillträde: 2019
Fakta
  • Status
    Försäljning pågår
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
The Edge 3 71,5 kvm 592 200 € Till salu
The Edge 5 135,5 kvm 1 196 000 € Till salu
The Edge 4 105,7 kvm 680 000 € Till salu
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier