Sök Meny
Estepona / Costa del Sol
The Edge

Pris: 485.000 € - 1.671.000 €

Avgift: Ca 300 €/mån - 700 €/mån
Total antal bostäder: 70
Antal bostäder till salu: 29
Antal rum: 3, 4 eller 5
Boarea: 71,5 kvm - 149,2
Tillträde: 2019

Estepona / Costa del Sol

Toppmodern nyproduktion på stranden.

The Edge är ett magnifikt lyxprojekt precis vid stranden några minuter från Estepona och Sotogrande. Noggrant utformat för att erbjuda maximal komfort, avslappning och lyx, med 24 timmars bevakning, 3 infinity-pooler och Paddle tennis.

Ett projekt på nästan 10.000 kvm i en unik miljö, där 68 lägenheter och exklusiva takvåningar samt 2 unika och magnifika villor byggs med de bästa materialen och ytbehandlingar. Utformat efter de oslagbara möjligheterna som finns hos den plats där det ligger, och anpassat för de personer som kommer att leva i det. Stora grönområden, stora pooler och fantastisk design.

Byggnaderna, med dess enkla former, har fint dragna kurvor. Dessutom utvecklas en spaavdelning och gym där kan du ta hand om din kropp och ditt sinne. Magnifik utsikt över soluppgång och solnedgång året runt från byggnadens terrasser och uteplatser. Naturliga miljöer, stora utrymmen, ädla och moderna material, allt inuti har utformats med största omsorg för att göra varje bostad till ett hem. Genom sina stora glasfönster kommer du att ha en ständig tillgång till ljuset, Medelhavet, stranden, horisonten och utsikt så långt ögat kan nå.

Lägenheterna har olika storlekar och planlösningar, 2, 3 och 4 sovrum och även med egen trädgård för de som ligger på markplan. Takvåningar med 3 och 4 sovrum, har stor terrass med fantastisk utsikt över havet och med egen pool.

Max von Gerber Fastighetsmäklare
Max von Gerber
Fastighetsmäklare / Marbella / Estepona
Fakta
 • Pris
  485.000 € - 1.671.000 €
 • Avgift
  Ca 300 €/mån - 700 €/mån
 • Total antal bostäder
  70
 • Antal bostäder till salu
  29
 • Antal rum
  3, 4 eller 5
 • Boarea
  71,5 kvm - 149,2
 • Tillträde
  2019
Bostäder
Antal rum Boarea Pris Status
The Edge 4 105,7 kvm 680 000 kr Till salu
The Edge 3 71,5 kvm 485 000 kr Till salu
The Edge 5 135,5 kvm 1 196 000 kr Till salu
Dokument & Länkar
Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!