Sök Meny
Uppsala - Valsätra / Bernadottestigen
Uppsala - Bernadottestigen

Pris: Från 4 950 000 kr

Total antal bostäder: 6
Antal bostäder till salu: 6
Antal rum: 5 rok
Boarea: 160 kvm
Tillträde: 2015-2016

Uppsala - Valsätra / Bernadottestigen

Drömmen om stadsradhus med takterass

Nu släpper vi sista etappen av Bernadottestigen. Moderna stadsradhus i tre plan med takterrass i soligt västerläge. Nytt och snyggt i ett väletablerat villaområde, med ett rikt friluftsliv och bekvämligheter som dagis, skolor, butiker och mycket goda kommunikationer.


Bernadottestigen vänder sig till den moderna familjen som vill bo bekvämt i ett radhus med trivsamma sällskapsytor för vänner och familj. Övre plan fungerar som en egen plats till för avskildhet och ro. Entréerna kommer få egna accentfärger och skapar en känsla av trendiga radhus, som är omgivna av ett luftigt grönområde med lekpark för de minsta.

”Fasaderna får ett elegant uttryck genom en smal silvergrå träpanel med intensiva färger i de välkomnande entréerna. Kontrasten mellan det silverfärgade och det kulörta för tanken till ädelstenar infattade i ett smycke.” – Lars Zetterholm, Torget Arkitekter

Valsätra är en naturnära stadsdel i närheten av centrala Uppsala. Ett stenkast bort ligger Svamptorget där det finns en ICA-butik, blommor och pizzeria. På gångavstånd från Valsätra bjuder Stadsskogen in till grönskande familjeutflykter, promenader och joggingturer. Under vintern utnyttjas Sunnerstas pulka- och skidbacke flitigt. Närmaste badställe ligger på kort cykelavstånd från Mälaren, som har ett flertal båtsällskap och är en välbesökt mötesplats sommar som vinter. Inom bekvämt räckhåll finns dessutom all närservice, vårdcentral och andra faciliteter. Från Valsätra går stadsbussarna 3 och 11 in till Uppsala centrum på en kvart. Till Stockholm city tar det endast 35 minuter med tåget för shopping och nöje.

Fakta
 • Pris
  Från 4 950 000 kr
 • Total antal bostäder
  6
 • Antal bostäder till salu
  6
 • Antal rum
  5 rok
 • Boarea
  160 kvm
 • Tillträde
  2015-2016
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!