Anna Svedin Thunström - mäklare i Östersund

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (77 omdömen)

Går du i tankarna om en ny bostad och inte vet vilken mäklare du skall välja? Jag bokar gärna in ett kostnadsfritt möte för att se hur jag kan hjälpa just er. Mitt mål är tillsammans skapa förutsättningar för en trygg och prisvärd affär. Med min vinnarinstinkt kommer vi tillsammans att träffa rätt köpare för just dig.

Bakgrund

Jag är en tidigare skidskytt som tillbringat många år av mitt liv inom elitidrotten vilket inneburit hård träning såväl fysisk som psykisk. Vid sidan om idrotten har min passion varit ekonomi och sälj. Därför blev det naturliga steget för mig att efter ekonomiutbildningen bli fastighetsmäklare här i vinterstaden.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Anna Svedin Thunström Fastighetsmäklare
Anna Svedin Thunström

Fastighetsmäklare

Kontor: Östersund
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler