Roger Blombäck

Jag är utbildad civilekonom och har drivit eget företagande sedan 1994 i flera branscher. Gemensamt är att jag hela tiden arbetat med marknadsföring och försäljning. Under 10 års tid arbetade jag som affärskonsult med att hjälpa företag att utveckla sina marknadsförings och säljorganisationer. Jag brinner att få hjälpa er att presentera ert objekt för kunder personligen och via digitala kanaler.

Digitala kanaler

När vi fotat ert hus med proffsfotograf skickas bilderna vidare för bearbetning. I våra tjänster ingår att vi skär ut datamässigt skåpluckor, ytskikt, bänkskivor etc i ert kök så att kunderna själva skall kunna förändra köket med olika färger och material. Vidare är det många kunder som väljer tilläggstjänster där vi bättre kan leta upp kunder som letar objekt i ert område.

Video eller kanske en dolda fel försäkring

Vill du att vi exponerar ditt hus på bästa möjliga vis kan video, VR eller drönare vara rätt använt för ditt hus. Vill du känna dig trygg efter huset är sålt kan en dolda fel försäkring vara till hjälp. Oavsett frågeställning så går vi tillsammans igenom dina önskemål så hjälper vi dig att skräddarsy ett upplägg som passar just för dig/er.

Jag hjälper er att sälja er fastighet

Roger Blombäck Affärs- och säljstöd
Roger Blombäck

Affärs- och säljstöd

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering