Roger Blombäck

Jag är utbildad civilekonom och har drivit eget företagande sedan 1994 i flera branscher. Gemensamt är att jag hela tiden arbetat med marknadsföring och försäljning. Under 10 års tid arbetade jag som affärskonsult med att hjälpa företag att utveckla sina marknadsförings och säljorganisationer. Jag brinner att få hjälpa er att presentera ert objekt för kunder personligen och via digitala kanaler.

Fritid

Jag är ungdomsledare i en skytteförening samt ansvarig ungdomsledare inom Norrbottens förbund. Jag älskar att se när ungdomarna utvecklas och känna glädje i den kamratskap som uppstår inte bara inom föreningen utan också i utbytet med andra föreningar. Under läger säger vi till ungdomarna att vara positiva, utmanar dem att säga minst fem positiva saker om någon annan på läger.

Jag hjälper er att sälja er fastighet

Roger Blombäck Affärs- och säljstöd
Roger Blombäck

Affärs- och säljstöd

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering