Roger Blombäck - Affärs- och säljstöd i Piteå

Jag är utbildad civilekonom och har drivit eget företagande sedan 1994 i flera branscher. Gemensamt är att jag hela tiden arbetat med marknadsföring och försäljning. Under 10 års tid arbetade jag som affärskonsult med att hjälpa företag att utveckla sina marknadsförings och säljorganisationer. Jag brinner att få hjälpa er att presentera ert objekt för kunder personligen och via digitala kanaler.

Fritid

Jag är ungdomsledare i en skytteförening samt ansvarig ungdomsledare inom Norrbottens förbund. Jag älskar att se när ungdomarna utvecklas och känna glädje i den kamratskap som uppstår inte bara inom föreningen utan också i utbytet med andra föreningar. Under läger säger vi till ungdomarna att vara positiva, utmanar dem att säga minst fem positiva saker om någon annan på läger.

Jag hjälper er att sälja er fastighet

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Roger Blombäck Affärs- och säljstöd
Roger Blombäck

Affärs- och säljstöd

Kontor: Piteå
Mina tidigare försäljningar

Visa fler