Med VR och 720 Panorama kan man gå på visning – hemifrån soffan.

Med teknikens hjälp gör vi det lättare för de som vill ha en förhandstitt och uppleva bostaden utan att lämna soffan. Det är också ett utmärkt hjälpmedel för de som inte kan ta sig till visningen eller som vill fånga känslan av att vara på plats igen efter visningen.

Bostadsvisning i VR

Ta steget fullt ut och ge spekulanten möjlighet att uppleva bostaden genom VR (virtual reality eller virtuell verklighet). Så nära man kan komma ett besök utan att behöva vara på plats. Det är en revolutionerande upplevelse och tekniken ger både dig som säljare och köpare många fördelar. Som säljare välkomnar du köparna till en virtuell visning som är öppen dygnet runt, där de kan stanna hur länge de vill. För dig som köpare är det en klar fördel att kunna besöka och uppleva bostaden när det passar dig.

Demo

Här nedan kan du prova ett exempel på vår visning i VR. För att se VR behöver man ett VR-set, alltså ett par glasögon som du sätter in din mobil i. Vi rekommenderar den enklaste kartongmodellen – fråga din mäklare. Klicka på knappen Starta VR-visning. Sedan klickar du på VR-symbolen uppe i högra hörnet för att starta VR-läget.

OBS: Enbart för mobiler
Starta visning i VR

720 Panorama

Här klickar man sig från utsidan till insidan, går från rum till rum och panorerar vyn hela varvet från vänster till höger samt i höjdled. 720 grader med andra ord. Använder du mobilen eller surfplattan har du dessutom nytta av gyrostyrningen för att kunna se dig om i rummet.

Sälj med oss