Sök Meny

Så här får vi din bostad att synas bättre än andras.

Hur attraherar din bostad rätt köpare? Jo, genom att synas där de finns. Men också genom att ligga ett steg före och nå de mest benägna köparna i ett tidigt skede. Smart Digital består av två delar där vi kombinerar HittaHems unika bevakningstjänst med annonsering i Bonniers breda medianätverk. På så sätt täcker vi hela försäljningscykeln och når både de mest benägna köparna i ett tidigt skede och de som inte söker lika aktivt.

Med smart marknadsföring i stora mediekanaler får vi fler till visningen.

Med Smart Digital riktas din annons för att vara så relevant som möjligt, via så kallad remarketing, till de som för tillfället kan vara intresserade av att köpa bostad. Vi söker upp både aktiva och passiva bostadssökare exakt där de befinner sig. Annonsen matchas sedan med deras sökmönster och intressen. Smart Digital använder varje krona så effektivt som möjligt och du betalar endast om din bostad blir såld.

I Smart Digital ingår – utöver vår vanliga annonsering och bevakningstjänsten – smart marknadsföring i stora mediekanaler som Expressen med flera, från försäljningsstart tills bostaden är såld.

Standard
Mini*
expressen
Expressen.se med ca 4,5 miljoner unika besökare per vecka. På startsidan i mobilen.
dn
Dn.se med ca 2,5 miljoner unika besökare per vecka på startsidan i mobilen och datorn.
gt
hd
ssv
Annonsering på lokal nivå i gt.se, sydsvenskan.se och hd.se med sammanlagt ca 2 miljoner unika besökare per vecka.
bonnier ad network
Utöver annonsering i dags- och kvällspressen syns vi i utvalda sajter inom Bonnier Ad Network.

I Bonnier Ad Network ingår bl.a. iForm, Sköna hem, Köket.se, Amelia, Tara, Vi föräldrar, TV4, KIT, Feber, Vi i villa, Mama, Veckans affärer, Privata affärer, DN kultur/nöje, DN sthlm, Expressen mode, Expressen TV, Expressen nöje, HD kultur, 8till5.se, Allt om mat, Allt om trädgård, Damernas värld, Topphälsa.

Den här mediamixen i annonspaketet Smart Digital finns endast tillgänglig för dig som säljer din bostad via Mäklarhuset.

* Annonspaketet MINI gäller ej i storstäder och universitetsstäder.

hittahem

Unik matchning innan säljstart ger fler potentiella intressenter.

hittahem karta

HittaHem är bevakningstjänsten som ser till att Sveriges alla bostadsköpare garanterat inte missar vad som kommer att säljas i deras sökområde. Via HittaHems matchningar är vi alltid steget före söktjänsterna och når ut till de mest aktiva spekulanterna. Nu har du chansen att låta köparna visa sina kort först och du får den perfekta starten på säljprocessen. Genom att din bostad presenteras anonymt som ”Snart till salu” mot aktivare köpare i HittaHems nätverk av bostadsbevakare, får du i realtid en tydlig indikation på intresset för din bostad. Genom att se efterfrågan utan att ha gått ut på marknaden har du fått en flygande start. När du går vidare till den traditionella till salu-fasen, så publiceras din bostad på Mäklarhusets hemsida, på bostadsportalerna samt på alla sajter i valt annonspaket.

Jag ska sälja och vill veta värdet på min bostad.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer vårt lokala kontor att höra av sig till dig för en kostnadsfri värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälj med oss