Så här får vi din bostad att synas bättre än andras.

Hur attraherar din bostad rätt köpare? Jo, genom att synas där de finns. Med Mäklarhuset Smart Digital så hittar vi rätt köpare och täcker hela försäljnings-cykeln. Då når vi både de mest benägna köparna i ett tidigt skede och de som inte söker lika aktivt. Tjänsten består av två delar:

1. Unik matchning

Matchningstjänsten ser till att Sveriges alla bostadsköpare garanterat inte missar vad som kommer att säljas i deras sökområde. Via HittaHems matchningar är vi alltid steget före söktjänsterna och når ut till de mest aktiva spekulanterna. Genom att din bostad presenteras anonymt som ”Snart till salu” mot köpare i HittaHems nätverk av bostadsbevakare, får du i realtid en tydlig indikation på intresset för din bostad. På så sätt ser vi efterfrågan utan att ha gått ut på marknaden och du har fått en flygande start. Nu är det lättare analysera läget för att ta rätt beslut utifrån dina behov och säkra en lyckad försäljning.

2. Annonsering i Bonniers breda medianätverk

När du går vidare till den traditionella till salu-fasen, så publiceras din bostad på Mäklarhusets hemsida, på bostadsportalerna samt på alla sajter i valt annonspaket. Med Mäklarhuset Smart Digital riktas din annons för att vara så relevant som möjligt, bland annat via så kallad remarketing, till de som för tillfället kan vara intresserade av att köpa bostad. Vi söker upp både aktiva och passiva bostads-sökare och annonsen matchas sedan med deras sök-mönster och intressen. Smart Digital använder varje krona så effektivt som möjligt och du betalar endast om din bostad blir såld.

I Mäklarhuset Smart Digital ingår – utöver vår vanliga annonsering och bevakningstjänsten – smart marknadsföring i stora mediekanaler som Expressen med flera, från försäljningsstart tills bostaden är såld.

Standard
Mini*
expressen
Expressen.se med ca 4,5 miljoner unika besökare per vecka. På startsidan i mobilen.
dn
Dn.se med ca 2,5 miljoner unika besökare per vecka på startsidan i mobilen och datorn.
gt
hd
ssv
Annonsering på lokal nivå i gt.se, sydsvenskan.se och hd.se med sammanlagt ca 2 miljoner unika besökare per vecka.
bonnier ad network
Utöver annonsering i dags- och kvällspressen syns vi i utvalda sajter inom Bonnier Ad Network.

I Bonnier Ad Network ingår bl.a. iForm, Sköna hem, Köket.se, Amelia, Tara, Vi föräldrar, TV4, KIT, Feber, Vi i villa, Mama, Veckans affärer, Privata affärer, DN kultur/nöje, DN sthlm, Expressen mode, Expressen TV, Expressen nöje, HD kultur, 8till5.se, Allt om mat, Allt om trädgård, Damernas värld, Topphälsa.

Den här mediamixen i annonspaketet Mäklarhuset Smart Digital finns endast tillgänglig för dig som säljer din bostad via Mäklarhuset.

* Annonspaketet MINI gäller ej i storstäder och universitetsstäder.

hittahem

Unik matchning innan säljstart ger fler potentiella intressenter.

hittahem karta

HittaHem är bevakningstjänsten som ser till att Sveriges alla bostadsköpare garanterat inte missar vad som kommer att säljas i deras sökområde. Via HittaHems matchningar är vi alltid steget före söktjänsterna och når ut till de mest aktiva spekulanterna. Nu har du chansen att låta köparna visa sina kort först och du får den perfekta starten på säljprocessen. Genom att din bostad presenteras anonymt som ”Snart till salu” mot aktivare köpare i HittaHems nätverk av bostadsbevakare, får du i realtid en tydlig indikation på intresset för din bostad. Genom att se efterfrågan utan att ha gått ut på marknaden har du fått en flygande start. När du går vidare till den traditionella till salu-fasen, så publiceras din bostad på Mäklarhusets hemsida, på bostadsportalerna samt på alla sajter i valt annonspaket.

Ett lågt pris att betala för ett högt slutpris.

Kombinera Mäklarhuset Smart Digital och Mäklarhuset Smart Social och få en smartare annonslösning som genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp lockar fler till visningen och fler som budar. Till följd av det kan vi se ett högre slutpris. Svårare är det inte. Läs mer.

Jag ska sälja och vill veta värdet på min bostad.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer vårt lokala kontor att höra av sig till dig för en kostnadsfri värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Sälj med oss