Smart tilläggstjänst. Köp till ännu mer räckvidd i sociala medier och få fler budgivare.

Visste du att 83 % av internetanvändarna i Sverige är på sociala medier? Över 76 % använder Facebook och nära 63 % använder ett socialt nätverk dagligen (Källa IIS 2016).

Mest för pengarna.

Social annonsering träffar målgruppen, som redan har visat intresse för bostaden, via remarketing på Facebook och Instagram. Baserat på parametrar som förändras i realtid, alltså inte bara på historiska data, når annonsen även s k tvillingmålgrupper som liknar de som redan visat intresse för bostaden. Vi använder kontrollerade algoritmer för att i realtid optimera annonseringen till personer som är i ett mer troligt köpläge än andra, för att använda varje krona på bästa sätt. Kort och gott: datadriven marknadsföring i sociala medier när den är som mest effektiv.

Enklast är att synas där köparna finns.

Bostadsannonsen visas alltså för personer som visat intresse för bostäder i ditt område, men även för intressenter som ännu inte har bestämt sig för nytt boende och som kanske inte aktivt letar efter en ny bostad. Var är då bättre att synas om inte på Facebook och Instagram? Där kan vi också få se en organisk spridning av annonserna.

Ett lågt pris att betala för ett högt slutpris.

Vår rekommendation

  • Kombinera Mäklarhuset Smart® Annonsering och Social annonsering och få en smartare annonslösning som genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp lockar fler till visningen och fler som budar. Till följd av det kan vi se ett högre slutpris. Svårare är det inte.
  • Vi erbjuder dessutom bostadsvisning i VR på flera orter i landet. Med virtual reality gör vi det lättare för de som vill uppleva bostaden utan att lämna soffan. Det är också ett utmärkt hjälpmedel för de som vill fånga känslan av att vara på plats igen efter visningen. Läs mer om bostadvisning i VR.
Jag ska sälja och vill veta värdet på min bostad.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kommer vårt lokala kontor att höra av sig till dig för en kostnadsfri värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Sälj med oss