Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Kungsholmstorg

Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med eftersökta adresser och en trivsam atmosfär där man kan njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder längs strandpromenaden vid Norr Mälarstrand.

Nöje

För den hungriga finns det alltid något att äta i kvarteren kring Kungsholmstorg. Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar och restauranger längs Norr Mälarstrand som blommar upp under sommartid.

Rekreation

Kungsholmstorg är en fantastisk utgångspunkt för den som gillar grönska, vatten och långa promenader. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Runt hörnet ligger gröna vackra Polishusparken.

Familjeliv

I området erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. I krokarna finns även flera lekplatser, till exempel vid Kungsholms hamnplan eller Kronobergsparken och den som söker större ytor kan man promenera längs strandpromenaden bort till Rålambshovsparken.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 72
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering