Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

DIN MÄKLARE PÅ LIDINGÖ

Lidingö, denna pärla i Stockholms inlopp med fantastiska grönområden och en blandning av bostadsrätter och villor. På Lidingö bor man förstklassigt med närhet till allt och Stureplan endast några minuter bort med bil. Lidingö går också under namnet hälsans Ö och här finns allt du kan tänka dig för rekreation och idrottsutövande.

VI KAN LIDINGÖ

Flera av våra mäklare har arbetat i över 20 år och har gedigen erfarenhet av både bostadsrätter och villor. Vårt kundregister är omfattande och måna av våra kunder som vill flytta ut från innerstan söker sig till Lidingö. Troligen finns den kund som vill köpa din bostad, till rätt pris, redan i våra kundregister endast ett samtal bort. Om du vill ha en mäklare som verkligen engagerar sig i din bostadsaffär kontaktar du oss, vi är tillgängliga alla dagar i veckan!

VI HAR NÖJDARE KUNDER

Flera av våra mäklare har mer än 20 års erfarenhet av yrket och vi besitter en kunskap som är svårslagen i branschen. Om du vill anlita en kompetent mäklare som verkligen får ihop bostadsaffären och där både köpare och säljare känner sig trygga och nöjda, då ringer du oss på Mäklarhuset Innerstan. Vi är tillgängliga alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Vårt kundregister är omfattande och vår objektsmarknadsföring svårslagen så prova oss redan idag - vi levererar det vi lovar!

VI ERBJUDER SMARTA VERKTYG FÖR EN LYCKAD BOSTADSAFFÄR

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen har 4,7 av 5 i betyg

Läs våra 848 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 91
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering