Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Marieberg

Marieberg är en stadsdel belägen på ön Kungsholmen i Stockholms innerstad. Njut av den grönskande miljön och närheten till Fredhällsklipporna, Smedsuddsbadet samt Rålambshovsparken.

Att bo i Marieberg

Marieberg har ett centralt läge i Stockholm och består mestadels flerbostadshus och kontor. Marieberg har fantastisk koppling till både vatten, omgiven av Riddarfjärden och Tranebergssundet samt härliga grönområden som Rålambshovsparken och Fredhällsparken. Är du sugen på att bada finns det gott om härliga badställen så som barnvänliga Smedsuddsbadet och Fredhäll med sina populära badklippor. Här finns också flera av stadens välbekanta landmärken som DN-skrapan och Rålambshovsparken och Kronobergsparken.

Gillar du utomhusträning kommer du gilla Marieberg. Här är det liv och rörelse året runt och gott om förströelse för dig som vill bada, skida, löpträna eller bara hänga i parken. Kungsholmen runt är en fin sträcka både för dig som cyklar, paddlar kajak eller tar dig fram till fots. Det finns även flera gym och motionsanläggningar i närheten.
Från Marieberg har du också nära till stadens övriga kultur- och nöjesutbud.

Kommunikation

Här finns också mycket goda kommunikationer i alla färdriktningar med ett stort utbud av busslinjer samt tunnelbanan. På några minuter tar du dig till Thorildsplan (grön linje).

Familjeliv

I närområdet finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet, liksom flertalet lekplatser.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 43
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering